Zorgboerderij De Locatie logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting De Locatie biedt zorg aan jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 6 tot en met 25 jaar met een indicatie, die door de complexiteit van hun problematiek buiten de reguliere hulpverlening vallen. Met kleinschalige en persoonlijke begeleiding in een vertrouwde omgeving bieden wij jongeren en jong volwassenen zorg op maat.

Het primaire doel van De Locatie is om jongeren die in de problemen zijn geraakt, weer op het juiste pad te helpen Dit doen wij vanuit een zorgboerderij gelegen aan het engelenmeer in het buitengebied van ’s-Hertogenbosch en Vlijmen. De Locatie heeft kwaliteitskeurmerk ISO en er staat een professioneel team met ieder zijn/haar kwaliteiten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgboerderij De Locatie

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij zorgboerderij De Locatie zit je niet op een stoffig kantoor maar werk je buiten met de kinderen en jongvolwassenen tussen de dieren of in de groentetuin. Tijdens de middag als het lunchtijd is kom je tot rust en hoor je de kippen tokken de cavia’s piepen en de koeien loeien. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar geen dag dezelfde is. We hebben een leuk klein team met een groot verantwoordelijkheid gevoel wat klaar staat voor elkaar in woord en daad. Die met je lachen om de kleine dingen en die als het iets minder met je gaat echt geïnteresseerd zijn en vragen hoe het met je gaat. Hier ben je geen nummer maar mag je de persoon zijn wie je bent. Ieder persoon heeft zijn eigen kwaliteiten en daar zetten wij bij de locatie ook op in.

Tijdens de vakantieperiode organiseren we bij De Locatie volop activiteiten voor de jongeren en jongvolwassenen zoals een speurtocht of een vlaggenroof. Met als klap op de vuurpijl een echt ridderkamp. Kortom de locatie: een speciale plek voor bijzondere jeugdhulp.

Contactpersoon

Vacatures Zorgboerderij De Locatie ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgboerderij De Locatie? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgboerderij De Locatie geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgboerderij De Locatie ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgboerderij De Locatie geen vrijwilliger vacatures open staan.