Zorgcentrum St. Franciscus logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgcentrum St. Franciscus ligt in het centrum van Gilze en biedt een breed pakket aan zorgdiensten. In ons zorgcentrum wonen mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of handicap zorg nodig hebben. Dit varieert van ondersteuning bij dagelijkse handelingen tot intensieve verpleeghuiszorg. Daarnaast zijn er woningen waar ouderen met een kleine aanpassing zelfstandig kunnen wonen. Er zijn aparte teams voor kleinschalig wonen, individueel wonen, thuiszorg, dagverzorging en de nachtdienst. Verder hebben we een eigen huishoudelijke dienst, een eigen volledig uitgeruste professionele keuken en ons restaurant “De Vertoeverij”, waar bewoners dagelijks kunnen genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. 

We bieden zorg op maat met een lokale kleur, op de plek waar zorg nodig is en in een open, gemoedelijke en gastvrije sfeer. Wij werken persoonsgericht vanuit een respectvolle en vakkundige houding en een warme betrokkenheid. Met ons aanbod kunnen onze bewoners en cliënten zo zelfstandig, autonoom en normaal als mogelijk hun leven leiden. We streven naar een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. Iedere cliënt beleeft deze kwaliteit op eigen wijze en geeft daar zélf vorm en betekenis aan. Daarom is er een individueel zorgplan dat uitgaat van de mogelijkheden van de cliënt. En mocht het nodig zijn, stellen we dit plan in overleg bij. Er werken ongeveer 160 medewerkers bij ons, maar de lijntjes zijn kort, we weten van elkaar wat er speelt en we kunnen dus snel schakelen. Eigen regie, autonomie en ontwikkeling, zowel voor onze bewoners als onze medewerkers, hebben we hoog in het vaandel staan. Zorg op maat dus en daar zorgen we samen voor!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgcentrum St. Franciscus

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Zorgcentrum St. Franciscus betekent werken in een organisatie waar oog is voor de mens achter de mens. Bij St. Franciscus kennen we onze medewerkers en onze bewoners. Niet voor niets zijn onze kernwaarden Persoonlijk, Met Elkaar en Vertrouwd! We bieden een breed pakket aan diensten vanuit verschillende disciplines, zoals individuele verzorging en verpleging, groepsverzorging, facilitaire dienstverlening en activiteitenbegeleiding. Deze teams worden achter de schermen ondersteund door een professioneel en enthousiast kantoorteam, onder andere bestaande uit de financiële administratie, een zorgplanner, een adviseur kwaliteit, audits&innovatie en een HR-adviseur. Het bieden van opleidingsmogelijkheden, aandacht voor goede arbeidsomstandigheden en het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid en initiatief vinden we belangrijk. Dit alles in een sfeer van betrokkenheid, collegialiteit, professionaliteit en met een hartelijke glimlach op ons gezicht!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als je kiest voor een baan in de zorg bij St. Franciscus, kies je voor een echt vak. Vanzelfsprekend moet je daarvoor een opleiding volgen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en we bieden tal van opleidingsmogelijkheden (stageplaatsen) via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en voor de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Vanuit het BOL-traject is het mogelijk om bij ons stage te lopen, je wordt dan boventallig ingezet waardoor je volop de ruimte krijgt om te leren. Kies je voor een BBL-traject dan combineer je werken en leren; gemiddeld werk je 24 uur per week mee op één van onze afdelingen. Uiteraard word je tijdens dit traject begeleid door ervaren en professionele begeleiders die je klaarstomen voor het “echte” werk. 

Omdat we vinden dat je nooit uitgeleerd bent, blijft het volgen van opleidingen en scholingen ook ná diplomering belangrijk en voor ons vanzelfsprekend. Hier faciliteren we onze medewerkers ook in en jaarlijks zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Vacatures Zorgcentrum St. Franciscus ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Zorgcentrum St. Franciscus en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgcentrum St. Franciscus? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgcentrum St. Franciscus geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgcentrum St. Franciscus ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgcentrum St. Franciscus geen vrijwilliger vacatures open staan.