Zorgcentrum St. Franciscus logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgcentrum St. Franciscus biedt zorg op maat met een lokale kleur. Op dé plek waar zorg nodig is.
In ons zorgcentrum wonen mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of handicap zorg nodig hebben. Dit varieert van ondersteuning bij dagelijkse handelingen tot intensieve verpleeghuiszorg. Daarnaast zijn er woningen waar ouderen met een kleine aanpassing zelfstandig kunnen wonen.

Wonen in een zorgcentrum mag nooit ten koste gaan van de zelfredzaamheid van de cliënt. Daarom is er een individueel zorgplan dat uitgaat van de mogelijkheden van de cliënt. En mocht het nodig zijn, stellen we dit plan in overleg bij. Zorg op maat dus, daar zorgen we samen voor.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgcentrum St. Franciscus

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Werken in de verschillende disciplines verzorging zoals verpleging, groepsverzorging, facilitaire dienstverlening en activiteitenbegeleiding. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden wordt extra aandacht besteed aan o.a. opleidingen, arbeidsomstandigheden, kwaliteitszorg. Betrokkenheid, persoonlijke benadering en collegialiteit en een 'goede' werksfeer zijn kernwoorden die binnen de Stichting centraal staan.
 
Als werken binnen een gezellig en dynamisch team en iets willen betekenen voor je medemens binnen een sterk ontwikkelde organisatie je leuk lijkt, willen wij zeggen: Schroom niet en neem gerust contact met ons op!

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Opleiden en leren in Zorgcentrum Sint Franciscus 

Sint Franciscus kenmerkt zich als een "lerende" instelling. Nieuwe ontwikkelingen worden als een uitdaging gezien. Van medewerkers en stagiaires wordt verwacht dat zij hierin meegaan door ontwikkelingsgericht te zijn. Sint Franciscus ondersteunt dit o.a. door het aanbieden van individuele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Sint Franciscus biedt de mogelijkheden om op verschillende opleidingsniveau’s 2 en 3 voor BOL en BBL, leerroutes 2 en 3, stage/praktijkervaring op te doen. Dit alles onder professionele begeleiding. Zorgcentrum Sint Franciscus biedt tevens de mogelijkheid om een opleiding in de BBL-route te volgen niveau 3. Deze leerlingen komen voor 3 jaren via een arbeidsleerovereenkomst in dienst van de stichting. Aan deze leerroute zijn diverse BPV’s gekoppeld, waarvan 1 externe BPV. Kortom, kiezen voor werken in Sint Franciscus, is kiezen voor een dag boordevol nieuwe ervaringen.

Vacatures Zorgcentrum St. Franciscus ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 5 actuele vacatures van Zorgcentrum St. Franciscus en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgcentrum St. Franciscus? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgcentrum St. Franciscus geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgcentrum St. Franciscus ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgcentrum St. Franciscus geen vrijwilliger vacatures open staan.