Zorggroep Elde Maasduinen

Over de organisatie
Een twinkeling in de ogen van de cliënt en van de medewerkers: dát wil Zorggroep Elde Maasduinen bereiken. We zijn sterk verbonden met de Brabantse dorpen en wijken en kijken met een positieve blik naar gezondheid en denken vanuit wensen en mogelijkheden. Daarbij zien we ook een groeiende rol voor technologie. Bijvoorbeeld om bewegingsvrijheid te bieden in situaties waar mensen met intensieve zorg omringd zijn en waar de veiligheid hoge eisen stelt aan de woon- en leefomgeving.

Kiezen uit verschillende locaties…
De verschillende locaties hebben elk een eigen karakter. In de een vind je vooral mensen die een vorm van dementie hebben. In een andere locatie ouderen die herstellen van een operatie. Of die juist vrij zelfstandig zijn, maar graag verzorgd wonen in verbinding met de omgeving. Sommige locaties staan bekend om hun unieke specialisme, andere om de unieke sfeer. Als je bij ons komt werken, kies je waar jij het best tot je recht komt. 

…of kiezen voor de thuiszorg
In de dorpen in de omgeving bieden we bijna alle soorten thuiszorg, op kraamzorg na. We verzorgen ouderen die een vorm van dementie hebben en jongere mensen die herstellen van een operatie. Je komt bij mensen die eenzaam zijn en bij mensen met een rijke sociale omgeving. Je werkt zelfstandig dus er wordt veel van je gevraagd. Van je kennis als verzorgende IG of van je verpleegkundig leiderschap en je klinische blik. Maar misschien wel het belangrijkste wat je mensen biedt, ben jijzelf. Je opgewekte natuur, je tactvolle woorden, je luisterend oor.

Gespecialiseerde huizen … 
Dat we altijd naar de hoogste kwaliteit streven, zie je terug in onze specialismes. In Zorgexpertisehuis Liduina zijn er meerdere verzameld. Zoals de zorg voor ouderen met morbide obesitas. Bij De Oleander bieden we psychogeriatrische zorg aan mensen met zeer ernstig probleemgedrag, zoals dat nog op weinig plekken in de wereld gebeurt. En in ons Wereldhuis bieden we zorg op maat aan mensen uit verschillende culturen. In de zorg werken is mooi. In de top van de zorg werken is nog mooier. En leerzamer. Hier kun jij je ontwikkelen tot specialist.

… en gespecialiseerde teams
We hebben verschillende thuiszorgteams die zich vooral op één doelgroep richten. Zo is ons VTT-team gespecialiseerd in hoogcomplexe verpleegtechnische handelingen. Ons PG-team heeft weer veel kennis en ervaring op het gebied van Alzheimer. Of je nu verzorgende IG of verpleegkundige bent, in zo’n team bouw je veel kennis op binnen een bepaald gebied. Zo ontwikkel je jezelf tot een specialist.

Werken bij

Werkplezier en energie voel je overal bij Zorggroep Elde Maasduinen. Ons doel? De allerleukste werkgever van Brabant worden. We zijn ondernemend en hebben het lef om nieuwe wegen te verkennen. En wij bieden iedereen – medewerkers en vrijwilligers – volop kansen om te leren en te groeien door actief samen te zoeken naar oplossingen en kansen. Een medewerker die met plezier werkt, levert ook voor de cliënt mooie momenten op. Daar streven wij naar.

Leren bij

Is een baan in de zorg jouw ambitie, maar beschik je niet over de juiste opleiding? Zorggroep Elde Maasduinen heeft verschillende mogelijkheden als je een opleiding wilt volgen. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor het volgen van een zorggerichte opleiding, bijvoorbeeld tot verzorgende IG of verpleegkundige. 

Leren bij Zorggroep Elde Maasduinen doe je elke dag
Zorggroep Elde Maasduinen investeert ook in je ontwikkeling. We gaan daarin verder dan alleen de verplichte scholingen voor zorgprofessionals. We zetten vol in op ontwikkelen van medewerkers waarbij de medewerker zelf bepaalt wat zij wil leren om zich verder te ontwikkelen tot eigentijdse professional

Leren en werken
De combinatie van werken en leren spreekt veel mensen aan en is mogelijk via een BBL (beroepsbegeleidende leerweg) opleiding. Je treedt voor 32 uur bij Zorggroep Elde Maasduinen in dienst en ontvangt meteen salaris. Je kunt rekenen op een goede begeleiding door een praktijkopleider en werkbegeleiders. Vanaf dag 1 maak je onderdeel uit van een team. Je werkt zelfstandig aan je leerdoelen en leeropdrachten en verandert gedurende de opleiding een paar keer van werkplek om maximaal (leer)ervaring op te doen. 

Overeenkomst
Bij een BBL-opleiding ga je eerst zeven weken naar school met een leeroverkomst. Zodra je in de praktijk begint, ontvang je een leerarbeidsovereenkomst en val je onder de cao VVT. Je gaat dan gemiddeld één dag per week naar school.

Interesse in BBL?
Jaarlijkse zijn er verschillende vacatures voor de Beroepsbegeleidende Leerweg. Regelmatig worden er selectierondes gehouden. Ben je hierin geïnteresseerd?  Klik op deze link.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers: onmisbaar!
Een groot aantal zeer betrokken vrijwilligers biedt voor onze cliënten altijd net dát beetje extra. Dat wordt zeer gewaardeerd en daarom blijft Zorggroep Elde Maasduinen op zoek naar uitbreiding van het aantal vrijwilligers. Wilt u een handje helpen? Dat kan. Voor elk van onze locaties kunnen wij extra handen gebruiken. 

Zorggroep Elde Maasduinen is altijd op zoek naar bevlogen vrijwilligers. Want wij weten uit ervaringen en horen van onze cliënten dat vrijwilligers een belangrijke bijdrage leveren aan een aangenaam leven. Wij waarderen uw hulp zeer bij uiteenlopende activiteiten. U voert extra vrijwillige activiteiten uit die nooit door een beroepskracht worden uitgevoerd, activiteiten die boven op bestaande activiteiten worden georganiseerd en het leven van de bewoners veraangenamen. Dat kan zijn: ontspanningsactiviteiten, een uitje met de duofiets, samen een spelletje doen, naar muziek luisteren, een boodschap doen of wandelen. Helpen bij de maaltijden of bij het koffie drinken behoort ook tot de mogelijkheden. 

Interesse?
Bent u geïnteresseerd?  Wij nemen contact op wanneer u uw gegevens hier achter laat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen Zorggroep Elde Maasduinen en de afspraken die we samen aan gaan als u bij ons als vrijwilliger aan de slag gaat.

Locaties

Antoniushof

Vredesplein 100
5142 RT  Waalwijk

Buitenhuis

Het Nieuwland 2
5296 LB  Esch

Dorpshuis De Vlaswiek

Keefheuvel 17
5298 AH  Liempde

Hofjeshuis Vinckenrode

Mgr. Bekkersstraat 2
5281 BR  Boxtel

Kantoor ZGEM

Parkweg 12
5282 SM  Boxtel

Ontmoetingshuis De Beemden

De Beemden 1
5271 BH  St. Michielsgestel

Rosagaerde

Parkstraat 4
5171 KR  Kaatsheuvel

Thuiszorg Zorggroep Elde Maasduinen

Bosscheweg 139 C
5282 WV  Boxtel

Venloene

De Venloene 1
5175 CX  Loon op Zand

Vita

Regentenstraat 9
5121 CM  Rijen

Vossenberg

Antoniusstraat 1
5171 DA  Kaatsheuvel

Wereldhuis

Achterberghstraat 18
5281 AD  Boxtel

Wijkhuis Simeonshof

Annastraat 5
5282 PA  Boxtel

Zorgexpertisehuis Liduina

Liduinahof 35
5281 AD  Boxtel

Zorggroep Elde Maasduinen

Liduinahof 35
5281 AD  Boxtel

Vacatures Zorggroep Elde Maasduinen

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorggroep Elde Maasduinen maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Liduinahof 35
5281 AD
 Boxtel