Zorggroep Het Huisartsenteam

Het Huisartsenteam is een regionaal eerstelijns samenwerkingsverband van 41 huisartsen. Door met elkaar samen te werken bundelen deze huisartsen kennis, ervaring en kracht. Zij zijn hierdoor beter in staat in te spelen op de veranderingen in de zorgmarkt.

Samen met gespecialiseerde zorgaanbieders uit de regio - zoals Stichting Huisartsen Laboratorium (SHL), specialisten uit de omliggende ziekenhuizen, diëtisten, podotherapeuten, pedicures en recentelijk ook thuiszorgorganisaties en professionals in de generalistische basis GGZ - levert Het Huisartsenteam zorg aan diverse (groepen) patiënten: kwetsbare ouderen, mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, Diabetes type 2, COPD, Astma en mensen met problemen van psychische aard.

Door regionale samenwerking kunnen zij blijven voldoen aan de toenemende vraag naar zorg. Om een optimale samenwerking in de keten beter te faciliteren is Het Huisartsenteam in juli 2015 gestart met het Keten Informatie Systeem (KIS) Care2U voor alle zorgprogramma’s.

Werken bij

Als huisartsen ondersteunen wij elkaar in het gezamenlijk realiseren van goed toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige huisartsgeneeskundige zorg in samenwerking met andere zorgaanbieders. Kwaliteit van zorg staat voor de huisartsen van Het Huisartsenteam hoog in het vaandel. Alle huisartsen zijn NPA geaccrediteerd. Door met elkaar samen te werken bundelen de huisartsen kennis, ervaring en kracht. Het werk in de huisartspraktijk wordt hierdoor efficiënter georganiseerd en de continuïteit van zorg wordt geborgd door goede arbeidsomstandigheden te creëren in een uitdagend en innovatief arbeidsklimaat.

Leren bij

De huisartsen van Het Huisartsenteam zijn regelmatig op zoek naar doktersassistenten en praktijkondersteuners. Heeft u interesse in een dergelijke functie en voldoet u aan de juiste opleidingseisen dan kunt u een open sollicitatie en curriculum vitae sturen. Indien u op zoek bent naar een stageplaats ook dan kunt u via deze weg contact opnemen. Uw brief en cv worden een half jaar in een databank van Het Huisartsenteam bewaard. Zodra een van de huisartsen een vacature heeft en interesse heeft in uw profiel, wordt er contact met u opgenomen.

Locaties

Het Huisartsenteam

Voorsteven 94
4871 DX  Etten-Leur

Vacatures Zorggroep Het Huisartsenteam

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorggroep Het Huisartsenteam maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Voorsteven 94
4871 DX
 Etten-Leur