Zorggroep West-Brabant B.V. logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorggroep West-Brabant is een B.V. onder een coöperatie van 95 huisartsen in de regio Roosendaal tot en met Tholen. De zorggroep heeft als doel haar leden (huisartsen) te ondersteunen in het gezamenlijk realiseren van toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige multidisciplinaire zorg voor de chronische patiënt in de eerste lijn. De individuele huisarts heeft als poortwachter een belangrijke rol.

De zorggroep heeft drie multidisciplinaire ketenzorgprogramma’s: Diabetes Mellitus type II (DM) Cardio Vasculair Risicomanagement (CVRM) chronische longziektes, COPD gecontracteerd met de zorgverzekeraars.
De 95 huisartsen, aangesloten bij de zorggroep, hebben een totale populatie van ruim 218.000 mensen. De zorggroep heeft naast de huisartsen, contractuele afspraken met ruim 60 diëtisten, 11 podotherapie (praktijken), vier diabetesverpleegkundigen, tientallen medisch specialisten en een diagnostisch centrum. De zorggroep werkt nauw samen met de samenwerkingspartners in de regio, waaronder het ziekenhuis, de thuiszorg, VVT organisaties.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorggroep West-Brabant B.V.

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het team draagt integraal zorg voor alle operationele, tactische en strategische taken van de zorggroep. Een belangrijke taak daarbij is de borging van een goede afstemming en informatievoorziening tussen aangesloten partijen, met partners in de keten of met andere externe zorgaanbieders.

Contactpersoon

Vacatures Zorggroep West-Brabant B.V. ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorggroep West-Brabant B.V.? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorggroep West-Brabant B.V. geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorggroep West-Brabant B.V. ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorggroep West-Brabant B.V. geen vrijwilliger vacatures open staan.