Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

Zorgmed levert alle vormen van thuis- en kraamzorg in Zuidoost Brabant. Wij bieden verpleging, verzorging, individuele begeleiding, dagbesteding en kraamzorg. Er wordt gewerkt met kleine teams en we beschikken over de kennis en mogelijkheden om snel en flexibel de beste zorg op te starten. Een zorginstelling met weinig hiërarchie. De cliënten worden in de eigen leefomgeving op zodanige wijze ondersteund, dat mensen zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen voeren. Er is een beperkte overhead en veel aandacht voor zorg. Opvallend is de grote aandacht voor elkaar. Medewerkers zijn gewend zelfstandig te werken en zoeken elkaar op om de kwaliteit van het werk voortdurend te verbeteren. Zorgmed voldoet aan alle kwaliteitsnormen in de zorg en is HKZ-gecertificeerd.

Werken bij

Werken bij Zorgmed voelt als thuiskomen. Er heerst een gezonde en prettige sfeer binnen ons bedrijf. Wij zetten ons in voor onze medewerkers. We denken met ze mee en hebben korte lijntjes zodat we zo goed mogelijk op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de teams en bij onze medewerkers persoonlijk. Ons motto is: ‘Samen sta je sterk’. Persoonlijkheid, betrokkenheid en er voor elkaar zijn. Ons doel is dat iedereen met plezier aan het werk is.

Om de gezonde en prettige sfeer meer kracht bij te zetten zorgen we voor goede afstemming binnen de teams. Ook bieden we regelmatig een cursus om onze medewerkers gezond en fit te houden. Zijn onze medewerkers tevreden, dan zijn wij dat ook! Het enthousiasme van onze medewerkers is ons visitekaartje.

Contactpersoon

Bas van Liempt

Leren bij

Zorgmed is een erkend leerbedrijf en heeft stageplaatsen HBO, BOL en BBL voor verpleging/verzorging, kraamzorg en ambulante begeleiding. Opleiden naar betrokken, zorgzame en enthousiaste professionals zien wij als belangrijke en interessante taak. Elke student heeft een vaste werkbegeleider en werkt in een vast team. Samen kijken we naar je ontwikkeling en mogelijkheden. We onderhouden nauw contact met de opleidingen. Rijbewijs en auto zijn ook voor leerlingen en stagiaires vereist.

 

Contactpersoon

Jacqueline van Dijk

Vrijwilligers bij

Bij Zorgmed zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met name bij onze dagbesteding in het dorpje Handel, maar ook bij de wijkplaatsen in Eindhoven waar wij professionele zorg bieden. Vrijwilligers zijn voor onze een belangrijke sleutel. Door een intensieve samenwerking met onze professionals maken we er voor onze cliënten een fijne dag van.

Contactpersoon

Sientje Slits

Locaties

Dagbestedingslocatie De Ont-moeting

Strijbosscheweg 51
5423 SX  Handel

VDA

Hurksestraat 42 20
5652 AL  Eindhoven

Zorgmed Thuis-en Kraamzorg

Carmelitessenstraat 4
5652 EW  Eindhoven

Vacatures Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgmed Thuis- en Kraamzorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Carmelitessenstraat 4
5652 EW
 Eindhoven