Zorgokee B.V

Zorgokee is een professionele, erkende en HKZ gekwalificeerde zorgorganisatie. Wij bieden gespecialiseerde individuele en groepsbegeleiding aan kinderen/jongeren en (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis, ADHD en/of een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast biedt Zorgokee Kortdurend verblijf in de vorm van logeerweekenden en vakantiekampen. Tevens bieden wij cliënten begeleiding aan binnen Beschermd Wonen.
Dit alles doen we op basis van een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg In Natura (ZIN). Het verzorgingsgebied van Zorgokee beslaat geheel Zuidoost, Noordoost en Midden Brabant. Onze hoofdlocatie vindt u in Sint-Oedenrode. Wij vinden het belangrijk om dichtbij huis ondersteuning te bieden. Daarom vindt u naast de hoofdlocatie ook locaties in Helmond, Aalst- Waalre, Eindhoven en Tilburg. Voor onze cliënten binnen Beschermd Wonen zijn er momenteel appartementen en huizen in Sint-Oedenrode, Eindhoven, Vught en Tilburg. 

Zorg op maat - klantvraag centraal
Zorgokee helpt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een zorgvraag op een persoonlijke manier en door zorg op maat. Wij komen snel met een oplossing en werken hieraan op een professionele manier. Eigen regie is voor iedereen erg belangrijk, met onze begeleiding blijft u zelf deze regie houden, met onze deskundige ondersteuning. Tevens houden wij rekening met uw persoonlijke wensen.

Professionaliteit - kwaliteit
Wij hanteren een professionele werkwijze.  Daarvoor werken wij met minimaal HBO of universitair geschoolde medewerkers. Onze medewerkers nemen de gevraagde verantwoordelijkheid en hebben korte lijntjes met zowel (ouders/verzorgers van) cliënten als met coördinatoren en coaches. 

Passie voor zorg
Twaalf en een half jaar geleden is Zorgokee  door 2 voormalige directeuren gestart vanuit hun passie voor zorg.. Komende vanuit een grote instelling, wilden zij zorg en ondersteuning bieden dicht bij de cliënt, cliëntvraag gericht, met korte lijntjes en zonder lange wachtlijsten. Inmiddels is Zorgokee uitgegroeid tot een professionele, maar laagdrempelige organisatie met oog voor de cliënt!

Werken bij

Zorgokee is een zorgorganisatie met enthousiaste en professionele collega’s. We bieden u dan ook een interessante en afwisselende baan binnen een professionele en enthousiaste organisatie. 

Contactpersoon

Silvia Lunel

Leren bij

Binnen Zorgokee krijgt men de kans om specifieke kennis op te doen en je als collega verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingsmogelijkheden.

Vrijwilligers bij

Binnen Zorgokee vinden wij het belangrijk om met vrijwilligers te werken. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar  chauffeurs die graag willen rijden binnen onze interne vervoersdienst. Binnen deze vervoersdienst bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om opgehaald en thuisgebracht te worden indien hier een indicatie voor is.

Locaties

Blokhut de Meerberg

Heistraat 64
5581 VW  Aalst-Waalre

De Donkershoeve

Ollandseweg 119
5491 XA  Sint-Oedenrode

Eindhoven, Aalsterweg

Aalsterweg 137
5644 RA  Eindhoven

Eindhoven, Baarle Hertoglaan

Baarle hertoglaan 80-90
5628 PR  Eindhoven

Eindhoven, Castilliëlaan

Castilliëlaan 8a
5629 CH  Eindhoven

Eindhoven, Duinkerkenlaan

Duinkerkenlaan 36-38
5627 ME  Eindhoven

Eindhoven, Frankrijkstraat

Frankrijkstraat 84
5622 AH  Eindhoven

Eindhoven, Vliststraat

Vliststraat 35-37
5626 DV  Eindhoven

Het Alvermanneke

Molenstraat 34
5701 KG  Helmond

Tilburg

Giekerkstraat 45
5043 MX  Tilburg

Vught

Laagstraat 3-5-7
5261 LB  Vught

Zorgokee B.V

Ollandseweg 119
5491 XA  Sint-Oedenrode

Vacatures Zorgokee B.V

Bekijk de 3 actuele vacatures van Zorgokee B.V en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgokee B.V maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Jeugdzorg
Ollandseweg 119
5491 XA
 Sint-Oedenrode