Zorgokee B.V logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgokee is een professionele, erkende en HKZ gekwalificeerde zorgorganisatie. Wij bieden gespecialiseerde individuele en groepsbegeleiding aan kinderen/jongeren en (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis, ADHD en/of een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast biedt Zorgokee Kortdurend verblijf in de vorm van logeerweekenden en vakantiekampen. Tevens bieden wij cliënten begeleiding aan binnen Beschermd Wonen.
Dit alles doen we op basis van een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg In Natura (ZIN). Het verzorgingsgebied van Zorgokee beslaat geheel Zuidoost, Noordoost en Midden Brabant. Onze hoofdlocatie vindt u in Sint-Oedenrode. Wij vinden het belangrijk om dichtbij huis ondersteuning te bieden. Daarom vindt u naast de hoofdlocatie ook locaties in Helmond, Aalst- Waalre, Eindhoven en Tilburg. Voor onze cliënten binnen Beschermd Wonen zijn er momenteel appartementen en huizen in Sint-Oedenrode, Eindhoven, Vught en Tilburg. 

Zorg op maat - klantvraag centraal
Zorgokee helpt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een zorgvraag op een persoonlijke manier en door zorg op maat. Wij komen snel met een oplossing en werken hieraan op een professionele manier. Eigen regie is voor iedereen erg belangrijk, met onze begeleiding blijft u zelf deze regie houden, met onze deskundige ondersteuning. Tevens houden wij rekening met uw persoonlijke wensen.

Professionaliteit - kwaliteit
Wij hanteren een professionele werkwijze.  Daarvoor werken wij met minimaal HBO of universitair geschoolde medewerkers. Onze medewerkers nemen de gevraagde verantwoordelijkheid en hebben korte lijntjes met zowel (ouders/verzorgers van) cliënten als met coördinatoren en coaches. 

Passie voor zorg
Twaalf en een half jaar geleden is Zorgokee  door 2 voormalige directeuren gestart vanuit hun passie voor zorg.. Komende vanuit een grote instelling, wilden zij zorg en ondersteuning bieden dicht bij de cliënt, cliëntvraag gericht, met korte lijntjes en zonder lange wachtlijsten. Inmiddels is Zorgokee uitgegroeid tot een professionele, maar laagdrempelige organisatie met oog voor de cliënt!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgokee B.V

Blokhut de Meerberg

Eindhoven, Aalsterweg

Eindhoven, Baarle Hertoglaan

Eindhoven, Castilliƫlaan

Eindhoven, Duinkerkenlaan

Eindhoven, Frankrijkstraat

Eindhoven, Vliststraat

Het Alvermanneke

De Donkershoeve

Tilburg

Vught

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgokee is een zorgorganisatie met enthousiaste en professionele collega’s. We bieden u dan ook een interessante en afwisselende baan binnen een professionele en enthousiaste organisatie. 

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Zorgokee krijgt men de kans om specifieke kennis op te doen en je als collega verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingsmogelijkheden.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Zorgokee vinden wij het belangrijk om met vrijwilligers te werken. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar  chauffeurs die graag willen rijden binnen onze interne vervoersdienst. Binnen deze vervoersdienst bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om opgehaald en thuisgebracht te worden indien hier een indicatie voor is.

Contactpersoon

Vacatures Zorgokee B.V ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van Zorgokee B.V en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgokee B.V? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgokee B.V geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgokee B.V ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgokee B.V geen vrijwilliger vacatures open staan.