Zorgplein Maaswaarden logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgplein Maaswaarden is een ambitieuze zorgorganisatie in het Land van Heusden en Altena. Dynamisch en slagvaardig, een organisatie waar mensen elkaar kennen. Cliënten, familie, vrijwilligers en zorgprofessionals streven naar gelijkwaardige samenwerking om zo een aantrekkelijke en vertrouwde woon/zorg/leefomgeving voor onze cliënten te creëren en een inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers.

Vanuit de visie van Zorgplein Maaswaarden op genormaliseerd wonen is het uitgangspunt voor alle medewerkers en vrijwilligers om cliënten - waar mogelijk- zó te ondersteunen dat zij bij ons kunnen wonen zoals zij dat thuis gewend waren. Hiertoe heeft Zorgplein Maaswaarden in haar woonlocaties een aantal faciliteiten, die aansluiten bij de gewoontes en leefsfeer van cliënten. 

Door oprechte aandacht voor onze cliënten en medewerkers, door te investeren in het leren van en met elkaar, door samenwerking met anderen en door te fungeren als ontmoetingsplaats in de omgeving, wil Zorgplein Maaswaarden een organisatie zijn die, zoals onze slogan het zegt, het verschil maakt. Samenwerking krijgt onder andere gestalte in de vorm van een Lerend Netwerk, met partners als De Wijngaerd in Made en Het Hoge Veer in Raamsdonksveer.

Meer informatie vind u op onze website: www.maaswaarden.nl

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om onze locaties te bezoeken.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? 

Onze medewerkers van cliëntservice zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, via telefoon: 0416-698400 of per mail: clientservice@maaswaarden.nl. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgplein Maaswaarden

Locatie de Notenhoff

Thuiszorg Maaswaarden

Locatie Wijkestein

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgplein Maaswaarden is een kleine, dynamische en slagvaardige organisatie waar we elkaar kennen en samen het verschil maken. Met ongeveer 280 werknemers en 300 vrijwilligers zorgen we dagelijks voor onze clienten. Bij Zorgplein Maaswaarden worden ieders overtuigingen gerespecteerd en wordt er continue gestreefd naar verbetering van de kwaliteit van onze (werk)omgeving. 

Hieronder onze speerpunten:

  • Communicatie.
  • Een veilig medicatiebeleid. 
  • Zorgproces: methodisch werken.
  • Integrale veiligheid: een veilige woonplek voor bewoners en een veilige werkplek voor medewerkers.
  • Vereenvoudiging van de werkprocessen en documentatie, met behulp van Prospectieve risico-inventarisaties (PRI’s) en het benoemen van eigenaarschap.
  • Van papier naar electronisch.

Vacatures Zorgplein Maaswaarden ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van Zorgplein Maaswaarden en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgplein Maaswaarden? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgplein Maaswaarden geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgplein Maaswaarden ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgplein Maaswaarden geen vrijwilliger vacatures open staan.