Zorgverlening PGZ logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgverlening PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. Wij bieden behandeling, begeleiding en ondersteuning in alle levensfasen en op vele levensgebieden, of het nu gaat om uw gezinsleven, school, werk, wonen of vrije tijd. Vanuit onze kennis ervaring kunnen we een bijdrage leveren. Dit doen we met oog en respect voor uw situatie, u houdt hierin de regie. We hanteren hierbij het principe “gewoon” als het kan, “speciaal” als het moet. Hulp bieden zo gewoon mogelijk, zo kort mogelijk en zo dicht mogelijk bij de thuissituatie.
PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis of overige psychiatrische problematiek.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

PGZ Beek

PGZ Boxmeer

PGZ Nederweert

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Door de relatief kleine organisatie en de platte structuur kunnen management en medewerkers snel reageren op veranderingen en vragen van cliënten, een uitgangspunt dat binnen PGZ hoog in het vaandel staat. Daarbij is de zorg laagdrempelig en sluit zo goed mogelijk aan op andere vormen van zorg binnen en buiten PGZ. PGZ hecht veel waarde aan goede contacten met ouders/verzorgers en andere betrokkenen. Door de betrokkenheid en deskundigheid van ouders te combineren met de professionele deskundigheid van de medewerkers, kan PGZ de zorg en ondersteuning geven die nodig is voor het welzijn en de ontwikkeling van de cliënt. Dit is het bestaansrecht van Zorgverlening PGZ en zijn onze kerncompetenties: Deskundig, Betrokken en Cliëntgericht. 

Onze hoge ambitie wordt bereikt door onze enthousiaste en betrokken medewerkers. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Daarnaast hebben we een prima arbeidsvoorwaardenpakket vanuit de CAO-Gehandicaptenzorg, waaronder een uitstekende pensioenregeling, een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. 

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We bieden elk schooljaar een aantal stageplaatsen aan voor de jaarstages van 3de en 4de jaars studenten van de opleidingen Social Work, Sociale Studies of Pedagogiek. Ook hebben we mogelijkheden voor stages voor de studies orthopedagogiek, psychologie en gezondheidswetenschappen (richting geestelijke gezondheidszorg).

Je sollicitatie voor één van deze stageplaatsen kun je richten aan personeelszaken of aan Zorgverlening PGZ t.a.v. Afdeling HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert.

Contactpersoon

Vacatures Zorgverlening PGZ ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Zorgverlening PGZ en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgverlening PGZ? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgverlening PGZ geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgverlening PGZ ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgverlening PGZ geen vrijwilliger vacatures open staan.