Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken is een regionaal samenwerkingsverband van zo’n 70 huisartsen. Samen maken we ons sterk voor 24-uurs huisartsenzorg aan ruim 155.000 patiënten in de regio Oosterhout en omstreken. Hiervoor maakt Zorroo afspraken met andere zorgverleners, zorgverzekeraars, gemeenten, etc. De eerstelijnszorg binnen de regio is volop in ontwikkeling. Met kernwaarden als innovatie en verbinding speelt Zorroo hierin een prominente rol.

Zorroo bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

  • Zorroo Zorg maakt zich sterk voor zorg op maat op het gebied van chronische zorg, Basis GGZ en ouderenzorg.
  • Zorroo Zorg & Welzijn staat voor zorg op maat voor jeugdigen en ouders/verzorgers met een hulpvraag op het gebied van opgroeien, opvoeden en gezondheid.
  • ZorrooPLUS biedt gespecialiseerde huisartsenzorg, zoals Uro-gynaecologie en Chirurgie.
  • De Huisartsenpost Oosterhout verzorgt spoedeisende huisartsenzorg in de avond, de nacht, het weekend en op officiële feestdagen in de regio Oosterhout en omstreken.

Zorroo heeft een sterke binding met de drie labels van zusterorganisatie ZoHealthy:

  • ZoHealthy Flexpool biedt flexibele oplossingen voor kortdurende uitval van medewerkers voor de Zorroo-huisartsenpraktijken.
  • ZoHealthy Praktijkmanagement ondersteunt Zorroo-huisartsenpraktijken bij niet-zorg gerelateerde taken. Met als doel een meer efficiënte, geprofessionaliseerde inzet van mensen en middelen. Tevens worden structurele samenwerkingsverbanden op lokaal en regionaal niveau bevorderd, geïnitieerd en ondersteund.
  • ZoHealthy Leefstijl & Preventie levert zorg ter vergroting van het mentaal en lichamelijk welzijn en ter voorkoming van gezondheidsklachten. De focus ligt hiermee op het leveren van een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving.

Werken bij

Bij Zorroo werk je in een kleine organisatie met sterke regionale betrokkenheid.

Contactpersoon

Sabine van Kemenade

Locaties

Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Pasteurlaan 9b
4901 DH  Oosterhout

Vacatures Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Pasteurlaan 9 b
4901 DH
 Oosterhout