ZuidZorg

Er zijn momenten in het leven waarop je extra zorg en ondersteuning nodig hebt. Op zulke momenten kun je met een gerust hart vertrouwen op ZuidZorg. Want ZuidZorg brengt de zorg bij je thuis. En dat is toch de plek waar jij je het prettigst voelt.

Zorg aan huis
Of je nu lichte zorg nodig hebt of juist complexe, in heel Zuidoost Brabant staan onze medewerkers voor je klaar. Dit 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor geplande zorg of in het geval van een acute noodsituatie. Wij bieden iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid om langer, op een veilige en prettige manier thuis te blijven wonen.

Begeleiding aan huis
Ook als je door sociale, psychische of andere omstandigheden (tijdelijk) extra ondersteuning nodig hebt, kun je bij ZuidZorg terecht. Met thuiscoaching bieden we je begeleiding als alledaagse zaken even niet lukken, zoals bijvoorbeeld problemen met het huishouden, de opvoeding van kinderen, administratie of sociale contacten. Samen krijgen we het dagelijks leven weer op de rit.

Vertrouwd en dichtbij
Kies je voor ZuidZorg, dan kies je voor een bijzondere thuiszorgorganisatie. Wij onderhouden namelijk nauwe contacten met huisartsen, specialisten en GGZ-instellingen en we zijn een belangrijk verlengstuk van hun zorg. Daarnaast werken we samen met gemeenten en sociale en maatschappelijke organisaties. Dankzij al deze verbindingen heeft ZuidZorg een sleutelpositie in de wijk. Welke zorg je dus ook nodig hebt, ZuidZorg is vertrouwd en dichtbij!

Ons werkgebied

Als grootste regionale aanbieder van thuiszorg in Zuidoost Brabant kom je bij heel veel verschillende mensen over de vloer. In een kleine gemeente, waar iedereen elkaar bij de voornaam kent of in een multiculturele wijk. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend! Ons werkgebied is verdeeld in 4 regio's:

  • Regio Eindhoven stad: Jagershoef, Airborne, Kronehoef, Strijp-Gestel, Tongelre, Stratum
  • Regio de Kempen: Hilvarenbeek, Reusel-de Mierden, Bladel, Eersel, Bergeijk
  • Regio ZuidZorg Oost: Nuenen, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Valkenswaard, Cranendonck
  • Regio ZuidZorg West: Son en Breugel, Best, Oirschot, Veldhoven, Aalst-Waalre

Bekijk onze vacatures in de verschillende regio's of loop een dagje met ons mee en je zult al snel merken wat ons werk zo bijzonder maakt.

Werken bij

Werken bij ZuidZorg, wat betekent dat voor jou?

Thuiszorg, zorg en verpleging bij cliënten thuis, is een vak apart en bij ZuidZorg beheersen we dat vak als geen ander. Kies je voor ZuidZorg, dan kies je voor een organisatie waar jij gezien wordt. Voor ons ben jij bijzonder! Wij zijn benieuwd wat jij in huis hebt en hoe jij bij onze cliënten het verschil kunt maken.

Jouw kracht
Bij ZuidZorg werk je samen met je collega’s in een zelforganiserend team. Samen neem je besluiten en geef je invulling aan het werk. Jij kent je wijk als geen ander en bent hét aanspreekpunt voor cliënten. Naast de rol die je vanuit je functie vervult, kennen we binnen de teams sterrollen. Dat zijn extra taken die je op je kunt nemen. Heb je goede gesprekstechnieken? Dan kun je bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken voeren met je nieuwe collega’s. Ben jij een goede planner? Dan past het maken van de planningen misschien goed bij je.

Jouw kennis
Bij ZuidZorg investeren we in de deskundigheid en kennis van onze medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om je te scholen of verder te specialiseren. Daarnaast werken we met tien vakgroepen. In elke vakgroep staat een bepaald specialisme centraal, bijvoorbeeld stomazorg, medicatieveiligheid of ergonomie. Je collega's in de vakgroepen bepalen samen het beleid voor dit specialisme en zijn een vraagbaak voor andere collega's binnen en buiten ZuidZorg.

Leren bij

Vind je het fijn om werken en leren te combineren?
Dan ben je van harte welkom bij ZuidZorg! Als leerling ben je in dienst van ZuidZorg. ZuidZorg betaalt je opleiding en na het behalen van je diploma bieden we je een vast dienstverband aan. ZuidZorg is een erkend leerbedrijf en biedt opleidingsplaatsen voor leerlingen en stagiaires. Wij werken intensief samen met het Summa College voor MBO opleidingen (BOL en BBL) en met Fontys Hogeschool voor HBO opleidingen. Als je bij een ander ROC of Hogeschool een (zorg)opleiding volgt, ben je natuurlijk ook van harte welkom. En wil je een carrièreswitch naar de zorg maken? Ook als zij-instromer ben je welkom voor ons opleidingstraject Lefgozer.

Bij ons kun je terecht voor de opleidingen:

  • BBL 3 Verzorgende IG
  • BBL 4 Verpleegkundige
  • HBO Verpleegkundige Duaal 
  • HBO Verpleegkundige Duaal verkort
  • Zij-instromer 

Goed om te weten; we hebben twee instroommomenten in februari en september. Heb je nog geen idee welke opleiding bij jou past of vraag je je af of werken in de zorg echt wat voor jou is? Dan is misschien de meeloopdag iets voor jou. Zo kun je een goed beeld krijgen van werken in de zorg en ervaren of het bij je past. Stuur je verzoek naar opleiden@zuidzorg.nl

Locaties

Regio de Kempen - Hilvarenbeek, Reusel-de Mierden, Bladel, Eersel, Bergeijk


5094 AA  Reusel-de Mierden

Regio Eindhoven stad - Jagershoef, Airborne, Kronehoef, Strijp-Gestel, Tongelre, Stratum


5611 AA  Eindhoven

Regio Veldhoven


5500 AA  Veldhoven

Regio ZuidZorg Oost - Nuenen, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Valkenswaard, Cranendock


5591 HS  Heeze

Regio ZuidZorg West - Son en Breugel, Best, Oirschot, Veldhoven, Aalst-Waalre


5691 EN  Son

ZuidZorg

Kastelenplein 173
5653 LX  Eindhoven

Vacatures ZuidZorg

Bekijk de 76 actuele vacatures van ZuidZorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van ZuidZorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Kastelenplein 173
5653 LX
 Eindhoven