Zusters Franciscanessen van Oirschot logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De congregatie Zusters Franciscanessen van Oirschot werd in 1623 gesticht door Johanna van Neerinck. Franciscus van Assisi was haar inspiratiebron. In 1797 vestigden de zusters zich in Oirschot. Daar ontwikkelde de congregatie zich van een contemplatieve religieuze gemeenschap naar een gemeenschap betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen. Tijdens hun arbeidzaam leven werkten de zusters in de zorg, onderwijs en pastoraat en droegen zo bij aan de emancipatie van de samenleving. Er werken momenteel 22 medewerkers voor 35 zusters, waarvan 6 zusters extern wonend.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zusters Franciscanessen van Oirschot

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij de Zusters Franciscanessen is werken met ouder wordende bewoners in een religieuze omgeving. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze respect hebben voor de leefwereld van de zusters en zorgen voor een optimaal leef- en woonklimaat. Ook dragen zij bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de zusters en behartigen hun immateriële belangen. 

Contactpersoon

Vacatures Zusters Franciscanessen van Oirschot ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zusters Franciscanessen van Oirschot? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zusters Franciscanessen van Oirschot geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zusters Franciscanessen van Oirschot ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zusters Franciscanessen van Oirschot geen vrijwilliger vacatures open staan.