zoekt een

Stage Evenementenorganisatie

Wat ga je doen?
Avoord heeft vier locaties met een Warm Hart (onze Grand Cafés). Gedurende jouw stage ga jij met al deze vier locaties kennis maken: Het Anbarg en Kloostergaard (Etten-Leur), Rijserf (Rijsbergen) en De Willaert (Zundert). Op onze locaties met een Warm Hart wonen senioren die gebruik maken van de Horeca en deelnemen aan onze evenementen. Dagelijks is er een hoop gezelligheid en drukte in Het Warm Hart door middel van de wekelijks terugkerende activiteiten. Daarnaast worden er meerdere keren per maand evenementen georganiseerd waar jij ook onderdeel van uit gaat maken. Avoord heeft ook een eigen reisbureau waar busreizen en de verhuur van onze bussen wordt georganiseerd. Als stagiair Evenementenorganisatie ben jij ook medeverantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van budgetten en het regelen van de PR rondom de activiteiten. Kortom, een veelzijdige stage met genoeg leven in de brouwerij en volop uitdaging!

Wat verwachten wij van je?

  • Je hart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg;
  • Je bent communicatief vaardig, communiceert respectvol naar cliënten, hun naasten en uiteraard je collega’s;
  • Je bezit over voldoende creativiteit voor het maken van aankondigingen en voor het organiseren van bestaande en nieuwe evenementen;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken.

Wat mag jij van ons verwachten?
Als stagiair Evenementenorganisatie binnen Avoord, word je onderdeel van een kei gezellig en enthousiast team. Wij bieden jou naast een leuke vergoeding, een uitdagende stageplaats met veel afwisseling in aanbod en doelgroep waarvoor je organiseert. Werken binnen Avoord betekent werken in een inspirerende omgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld. Wij kennen een informele werksfeer waarbij er aandacht is voor jouw ontwikkeling. Je staat nooit alleen en werkt altijd samen in een team met medewerkers en vrijwilligers.
Als stagiair Evenementenorganisatie werk je niet altijd binnen kantoortijden, wij bieden jouw afwisselende werktijden zodat jij ook in het weekend of in de avonden evenementen kan verzorgen voor onze bewoners!

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Samen streven we elke dag naar beter!

Wil je mee weten over de stage? Neem dan contact op met Anouk Smulders via a.smulders@avoord.nl of 06 – 17689197. Wees er snel bij, want we hebben maar één plaats te vergeven! 

Recente vacatures

Avoord

Meewerkstage Recruitment

Etten-Leur
28 - 32 uur
Star-shl

Opleider bloedafname 28 uur per week

Rotterdam
24 - 32 uur