zoekt een

Stagiair(-e) Officemanagement Zorg

Wat wil jij van ons leren? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij ons kies je precies wat je leuk vindt of waar wil je meer van wilt weten. Alle fijne kneepjes van het vak, leren wij je. 

Brede werkzaamheden in een complexe organisatie
Wil jij officemanager worden en alle fijne kneepjes van het vak leren? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Vivent is een grote en complexe organisatie. Volop in beweging, een kartrekkersrol in de regio op veel vlakken, drukbezette managers en er zijn altijd wel veranderingen. Dat maakt ons werk complex en ook breed. We stellen ons leergierig op en zorgen dat we op de hoogte zijn van wat er speelt binnen Vivent. 

Als stagiair(-e) mag je bij ons écht van alles leren. Je draait volop mee in ons werk: Van complex agendabeheer,  organiseren van events; vergaderingen, lunches en jaarlijkse Viventdagen, notuleren en het versturen van attenties tot uitzoekwerk of het meewerken aan projecten. Daarnaast krijgen we te maken met vertrouwelijke informatie en daar gaan we, natuurlijk, vertrouwelijk mee om. De ‘rotklusjes’ pakken we trouwens samen op, dan is het zo gebeurd.  

Wil jij aan het einde van jouw stage kunnen zeggen: ‘Hier heb ik écht iets geleerd!’, reageer dan snel!

Team Officemanagement
Ons team telt 3 ervaren collega’s: pittige maar gezellige tantes! Samen verzorgen wij het gehele Officemanagement voor de organisatie Vivent. Ieder met zijn eigen ondersteunend pakket maar ook zoekend naar de verbinding in het werk. Vanuit ons team werken we samen met de bestuursondersteuner, bestuurssecretaris en de ambtelijk secretarissen OR en cliëntenraden.

Waar kun je op rekenen?

 • Een stageovereenkomst voor de duur van jouw stage;
   
 • Een stagevergoeding van €495,- bruto per maand, op basis van een 32-urige stageweek met minimaal 144 stage uren per studiejaar conform de CAO VVT;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Je volgt een opleiding Officemanagement, managementassistent of vergelijkbaar op MBO4 of HBO niveau;
   
 • Je zit in jouw 2e, 3e of 4e leerjaar.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Stichting Vughterstede

Ambtelijk Sectretaris

Vught
4 - 8 uur
Anna Zorggroep

Medewerker zorgregistratie - Anna TopSupport

Eindhoven
20 - 24 uur
Reinier van Arkel

Zorgadministratief medewerker Jeugd

Helmond
24 - 32 uur