zoekt een

Flexpool Verzorgende IG

Ben jij een verzorgende (IG) en heb je graag de regie over je eigen werkrooster? Vind jij oprechte aandacht net zo belangrijk als wij en wil je vrijheid in hoe jij je vak uitvoert? Dan hebben wij de baan voor je! Als Verzorgende IG in de Flexpool zijn wensen altijd bespreekbaar!

Vacature Verzorgende IG in de Flexpool | Diverse (uren)contracten mogelijk (Géén ZZP) | 0-32 uur

Wie ben jij?
Enthousiaste collega met werkervaring en het juiste zorg diploma (mbo-verzorgende (IG) niv. 3) voor het werken in onze Flexpool. Uiteraard weet je wat je werk als verzorgende IG inhoudt; dat is je beroep. Om bij ons in de Flexpool te werken is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en snel kunt schakelen. Je werkt samen met verschillende teams dus snel je draai vinden en gemakkelijk in de omgang is vanzelfsprekend. Een stevige persoonlijkheid en een heldere visie op kwaliteit van de zorg is bij Avoord belangrijk. Je bent in staat het beste uit jezelf en het team te halen. Je bent ondernemend, bedenkt creatieve oplossingen en denkt mee in kansen en mogelijkheden om de zorg te optimaliseren.

Wat verwachten we van je?

 • Je beschikt over een diploma verzorgende (IG) niv 3;
 • Je zorghart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg;
 • Je communiceert respectvol naar cliënten, familieleden en uiteraard je collega’s;
 • Je wilt continue je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit;
 • Flexibiliteit, collegialiteit en samen leven zitten van nature al in je systeem.
 • We kunnen je vragen om referenties zodra we verder gaan in het sollicitatieproces. Daarnaast voeren we een antecedentenonderzoek uit bij indiensttreding en kun je een VOG overhandigen. 

Wat bieden wij?
Zelf je uren en werklocatie bepalen, een gezond rooster, goede werk-privé balans, persoonlijke coaching of een werk gerelateerde opleiding volgen? Wij horen het graag!
Door de inzet van onder andere teamondersteuners voor administratieve ondersteuning en gastvrouwen die zorgen voor een gezellig thuis, kan jij je tijd en aandacht besteden aan de zorg voor onze cliënten.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in schaal 35 met een salaris tussen € 2.399,- en € 3.256,- op basis van 36 uur, exacte inschaling afhankelijk van kennis en ervaring. Daar komt bij:

 • Een 13e maand;
 • Vakantiegeld 8%;
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 36u;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling;
 • Opleidingsbudget.

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruit kijkt en luistert naar wat jij belangrijk vindt. We kennen een informele werksfeer met toffe collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact!
Solliciteer direct via de knop “solliciteer direct”. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bianca, Leonard of Gabrielle van ons team recruitment via 076 - 532 5070 of via recruitment@avoord.nl

Recente vacatures

S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Wouw
20 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Contactverzorgende - PG

Eindhoven
12 - 32 uur
Stichting Land van Horne

Zorgondersteuner (in opleiding)

Someren
16 - 20 uur