zoekt een

Helpende/Helpende+

Hoe zorg jij ervoor dat jouw cliënt de beste zorg krijgt? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Door jouw advies en behandeling help je jouw cliënt weer een stapje verder.

Zorgen met een lach
Samen met jouw collega’s creëer jij een warm thuis voor onze bewoners. Jij zorgt voor het leefplezier van onze bewoners in hun gewone leven. Je creëert kleine geluksmomenten en hebt oog en oor voor wat de bewoner(s) op dat moment nodig hebben.  De wens van de bewoner staat daarin centraal. Uiteraard staat daar ook wat tegenover: niets kan op tegen die warme glimlach of knuffel van de bewoner, die zo blij is dat jij er voor hem of haar bent. 

Als helpende verricht je assisterende en ondersteunende werkzaamheden, zoals het hulp bieden bij ADL activiteiten, het helpen met eten en drinken en het stimuleren tot zelfredzaamheid. Je begeleidt bewoners bij hun dag invulling en draagt zorg voor een huiselijke sfeer. Incidenteel verricht je huishoudelijke taken. Daarnaast heb je als medewerker een nauw contact met de verschillende disciplines, familieleden en vrijwilligers. Dit maakt het werk op de afdeling erg divers, leuk maar ook intensief. 

Team Donkenhof
Donkenhof is een kleinschalige woonvorm voor bewoners met dementie midden in de dorpskern van Den Dungen, naast het ontmoetingscentrum de Litserborg. Donkenhof blinkt uit in twee opzichten; ten eerste zijn we erg trots op onze grote binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Ten tweede is er veel verbondenheid met de gemeensschap in Den Dungen. Er worden in en om de Litserborg allerlei activiteiten georganiseerd waarbij iedereen samenkomt. Op Donkenhof werk je dus nauw samen met je collega’s van verschillende niveaus, familie en vrijwilligers. Voor jou staat het leefplezier van onze bewoners voorop. Jij geeft onze bewoners kleine geluksmomenten. 
 

Waar kun je op rekenen?

 • Bepaalde tijd contract: 1 jaar (met de intentie voor verlenging contract onbepaalde tijd);
 • Salaris Helpende van minimaal €2.210,77 tot maximaal €2.853,86 per maand (FWG 25), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris Helpende+ van minimaal €2.210,77 tot maximaal €2.938,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende;
   
 • Werken volgens rooster met wisselende diensten, ook tijdens het weekend en in de avond. 

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Oktober

Helpende Plus

Bladel
In overleg