Vaste Flexkracht

Wil jij ervaring opdoen op verschillende afdelingen / wijkteams binnen de ouderenzorg en vind je het leuk om onder dynamische omstandigheden werken? Maar wil je wél graag op de locaties wat langer werkzaam zijn, dan is deze vacature echt iets voor jou!
Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden. Bij een match kom je in dienst bij Land van Horne (dus geen ZZP mogelijkheden).


De vaste Flex
In de vaste Flexpool van Land van Horne lever jij een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van zorg. Hiervoor zijn we op zoek naar collega’s die bereid zijn om op basis van telkens ca. 3 maanden onze afdelingen / wijkteams te ondersteunen.
Doordat je als medewerker van de vaste Flex op verschillende afdelingen werkt, verkeer je in een bijzondere positie. Ten opzichte van vaste medewerkers heb je meer mogelijkheden om alle aspecten van de ouderenzorg te leren kennen. Je krijgt te maken met plaatsingen op afdelingen met somatische uitdagingen, psychogeriatrische cliënten, cliënten met de ziekte van Huntington, geriatrische revalidatie en thuiszorg. Dat maakt het werk dynamisch, interessant en uitdagend, waarbij je maximale werkervaring opdoet, maar het vergt ook een extra inspanning, omdat je heel zelfstandig moet in kunnen springen binnen een team.
Je mag dan ook van ons de nodige ondersteuning verwachten om deze uitdagende functie goed te kunnen invullen. Dat doen we o.a. door scholingen aan te bieden en je vaardig en bekwaam te maken en te houden voor voorbehouden en risicovolle handelingen. We hebben hiervoor een eigen ‘Leerplein’ die je online, ook thuis, kunt raadplegen. Daarnaast wordt elke periode met jou persoonlijk geëvalueerd.

Wat je functie inhoudt
We hoeven jou als Zorgprofessional natuurlijk niet te vertellen wat je werk inhoudt, dat weet jij beter dan wie ook! Maar in grote lijnen ben je mede verantwoordelijk voor het bieden van de beste kwaliteit van verpleging en verzorging van de aan jouw toevertrouwde cliënten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het scheppen van voorwaarden voor een optimale zelfstandigheid c.q. eigen regie en sociale begeleiding van de cliënten.

Wat wij vragen
Je bent gediplomeerd Helpende (Plus) niveau 2 / Zorgkundige of gediplomeerd Verzorgende (IG) niveau 3 of vergelijkbaar. De Flex is ook passend wanneer je al even uit de zorg bent (herintreder). Omdat we je samen weer geschikt kunnen maken voor het werken in de zorg. BOL-verzorgende IG leerlingen, bezig in de laatste fase van de opleiding kunnen ook solliciteren op deze vacature.
Er wordt verwacht dat je de verantwoordelijkheid draagt voor de aan jou toevertrouwde cliënten. Je hebt kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Je bezit een grote mate van zelfstandigheid, je bent tactvol, hulpvaardig en empathisch. Je legt gemakkelijk contact en bent communicatief heel open en duidelijk.
Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend voor jou. Je kunt je snel aanpassen aan wisselende werkomgevingen en -omstandigheden en laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Je ziet het als een uitdaging om een positieve bijdrage te leveren aan de verschillende teams waar je aan de slag gaat.
Daarnaast ben je inzetbaar voor alle locaties van Land van Horne en de thuiszorg, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeur(en) en aanvaardbare reistijden.

Wat wij je bieden
Een mooie, dynamische baan, waarin jouw expertise en hulp enorm worden gewaardeerd en een gezonde balans tussen werk en privé wordt nagestreefd. Een baan, waarin je flexibel kan werken en waarbij je uren in overleg worden bepaald. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of we daar samen uit kunnen komen. Je salaris is ingeschaald in FWG25 (min. € 2.264,72 en max. € 2.853,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week) of FWG35 (min. € 2.391,72 en max. € 3.177,10 bruto per maand op basis van 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals FiscFree, toegang tot online trainingen en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse? Reageer dan op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je!

Heb je interesse, maar heb je nog vragen?
Of wil je eerst een kop koffie drinken met één van ons, om even te sparren en te kijken of deze functie echt bij je past, voordat je echt solliciteert? Dan nodigen we je van harte uit om even contact op te nemen met ons, John Graat, Natalie Beelen of Sjannie Teeuwen, teamcoördinatoren Flex, op T. 06-57190045, T. 06-43844892 en T. 088-9878885. ☕

Contact

John, Nathalie en Sjannie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg