Aspirant Helpende / Verzorgende / Verpleegkundige (bijbaan)

Dus jij volgt een opleiding in de zorg op mbo- of hbo-niveau? Super! Dan zijn we op zoek naar jou! Studenten die tijdens hun studie meteen het verschil willen maken op de werkvloer. Dit kan op een van de vele zorglocaties en bij de wijkteams van Land van Horne in de gemeente Weert, Nederweert, Cranendonck, Leudal en Someren.

Je doet direct ervaring op die past bij je opleiding: je leert namelijk praktijkgericht, wat het leerproces tijdens je opleiding ten goede komt. Plus je start met het goede uurloon van minimaal €13,30 bruto!

Waarom bij Land van Horne?

  • Jij wilt graag wat betekenen voor de medemens; je hebt niet voor niets een zorgopleiding gekozen!
  • Je doet direct werkervaring op in de zorgsector en dat staat mooi op je CV.
  • Zorgen voor onze cliënten geeft je voldoening, je draagt bij aan onze missie: Elke dag jezelf zijn.
  • Je werkt graag samen met een team van enthousiaste collega's die nét als jij hart voor de zorg hebben.
  • Je ontvangt een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een goedkoper sportabonnement, een eindejaarsuitkering en je kunt gebruik maken van diverse online trainingen.

Hoe ziet een dag eruit?
Je helpt bij de zorgmomenten van onze cliënten. Tijdens het eten, verzorgen, wandelen en naar bed gaan, bied jij ondersteuning en hulp. Je past dus direct de vaardigheden toe in de praktijk, die je tijdens jouw studie leert.

Wat vragen wij van jou?
Je bent 16 jaar of ouder en je volgt een opleiding in de zorg op MBO of HBO niveau (helpende, verzorgende, verzorgende IG of verpleegkunde). Je bezit goede sociale vaardigheden en hebt een dienstverlenende houding.

Wat krijg je dan van ons
Je krijgt sowieso een fijne werk- en leeromgeving, een team van enthousiaste en zorgzame collega's, dankbaarheid van de cliënten, een goed salaris mét extra's, waardering voor je inzet, mogelijkheden om je altijd te blijven ontwikkelen in zowel zorgcentra als de thuiszorg en na je opleiding een vaste baan! Klinkt goed toch?

Toch nog vragen?
Wil je meer informatie of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact op met onze recruiters, Carla, Sanne of Paulien T. 088 987 88 88 / E. werkenbij@landvanhorne.nl

Contact

Afdeling recruitment
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg