Helpende plus voor wijkteams in de regio's Weert, Nederweert, Leudal en Cranendonck

Ga jij stralen als het gaat om “jouw” cliënten? Hou je van afwisseling en uitdaging? Kan jij mensen stimuleren om de grens een beetje te verleggen? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen of te doen? Ben je geduldig en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben mogelijkheden binnen de gemeenten: Weert, Nederweert, Someren, Leudal en Cranendonck.

Wat je functie inhoudt
Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de verzorging en begeleiding van de cliënten in de wijkzorg. Je helpt cliënten bij het wassen, aankleden, ondersteunen met aantrekken van steunkousen en naar bed brengen (ADL) en je geeft ondersteuning bij voorkomende zaken. Tevens word je belast met scheppen van voorwaarden voor een optimale zelfstandigheid en de totale sociale begeleiding van de cliënten. Je rapporteert en signaleert bij de dagelijkse werkzaamheden en bijzonderheden.

Wat wij vragen
Wij zijn op zoek naar iemand die het diploma helpende niveau-2 heeft aangevuld met de cursus helpende plus. Heb jij ervaring in de zorg, bij voorkeur in de wijkzorg, dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Dus; ben jij zelfstandig, betrokken, tactvol, hulpvaardig en gewoon heel erg aardig? Solliciteer dan op deze functie waarin geen dag hetzelfde is.

Wij vinden het fijn als je ervaring hebt met ouderen. Daarnaast is het ook handig als je het rijbewijs en een auto hebt.

Wat wij je bieden
Natuurlijk krijg je voor dat harde werken een mooie beloning. Je salaris is ingeschaald in FWG 25 (min. € 2.210,77 en max. € 2.853,86 bruto per maand voor 36 uur per week) en op basis van jouw ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. De werkuren bepalen we in overleg. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of we daar samen uit kunnen komen.
Verder krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld en voldoende verlof en de mogelijkheid om verlof te sparen / verlof te kopen voor een goede werk-privé balans. Omdat wij jouw vitaliteit belangrijk vinden, bieden wij op ons ‘elke dag lekker in je vel’ platform verschillende (hulp)programma’s en cursussen aan (loopbaanontwikkeling, leefstijl, fysieke gezondheid, scholingen, etc.), bieden we je trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling (Good Habitz) via ons Leerplein en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering) en aanvullende (fiscale) arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, aanschaf ICT product, sportabonnement e.d.

Meelopen en vrijblijvend kennismaken? Dat kan!
Natuurlijk is het mogelijk om eens vrijblijvend mee te lopen. Op deze manier kun je jezelf een goed beeld vormen van de wijze waarop wij het vak uitoefenen bij onze cliënten. Als je dit zou willen mag je altijd even bellen om een afspraak te maken met een van de teamleiders zoals hieronder genoemd.

Meer informatie?
Heb je vragen? Bel dan met één van de teamleiders: Petri Kissen (06-82 63 79 55), Inge Hebben (06-41 67 39 05) of Stefan Joosen (088 987 88 18).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Petri Kissen/Inge Hebben of Stefan Joosten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Helpende (plus) en Verzorgende IG Flexpool

Nuland
16 - 24 uur
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg