Verpleegkundige, kies jouw locatie, uren en doelgroep!

Wie we zoeken
Gaan jouw ogen stralen als je het hebt over jouw werk? Over jouw prachtige vak als verpleegkundige? Heb jij een speciaal plekje in je hart voor je geriatrische cliënten? Altijd een glimlach en als het nodig is een positief kritische blik? Wij zijn bij Land van Horne op zoek naar dit soort verpleegkundige vakkanjers. Een betrokken professional die weet waar het om draait in de zorg. Herken jij je in het geschetste beeld?Wij hebben verschillende vacatures en drinken dan graag een kop koffie met je om samen te kijken waar je het best zou kunnen passen. Daarbij mag je altijd meelopen, om te beoordelen en te 'voelen' wat de juiste plek vor jou is!

Wat wij vragen
Wil je aan de slag gaan als verpleegkundige? Dat kan als jij minimaal in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde niveau 4. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je vervult een belangrijke rol binnen het team. Je coacht medewerkers, stagiaires en leerlingen. Zij leren van jou en jij van hen. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Een uitdaging ga jij niet uit de weg. Zie jij verbeterpunten? Dan laat je dit weten. Samen ontwikkelen en verbeteren we de zorg continu.

Wat wij je bieden
Wij weten dat we best veel vragen. Maar wij bieden dan ook een leuke, dynamische en interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verpleegkundige. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 45 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een goed scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt.

Welk menu spreekt jou aan?
Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatie uploaden. Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het goedgevulde menu dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wil werken, hoe veel uur en bij welke doelgroep. Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden verwerkt. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Bij twijfel!
Twijfel je nog? Misschien kunnen onze recruiters je twijfels wegnemen. Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne. Je kunt de afdeling recruitment bereiken op T. 088 987 88 88 of mailen: werkenbij@landvanhorne.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over onze locaties?
Mariënburght - Budel Marishof - Maarheeze St. Elisabeth - Haelen St. Charles - Heythuysen St. Joseph - Nederweert Eegelshoeve - Someren Rust in Roy - Stramproy Hieronymus - Weert Hornehoof - Weert Hushoven - Weert Martinus - Weert Nedermazehof - Weert
Ververshof - Weert Woongroepen Huntington - Weert Zuyderborgh - Weert

Contact

Afdeling recruitment
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg