Begeleider of verpleegkundige - Vijverhof

Waar ga je werken?
Vijverhof is een oud klooster en daar zie je de charme nog van terug. Deze prachtige groene locatie biedt aan 30 volwassen cliënten met psychiatrische problematiek een woonvoorziening. Deze cliënten hebben 24 uurszorg nodig en de woonbescherming van het zorgpark. Grotendeels hebben zij een eigen appartement aan de binnentuin met een ronde vijver. Elke dag zet een betrokken, ervaren en gemêleerd team zich in volgens de principes van het Actief heRstel in de Triade (ART). Met de cliënt en zijn/haar naasten wordt onderzocht wat nodig is om zo goed mogelijk herstel van de cliënt te bewerkstelligen. Hierbij kan het gaan over het omgaan met de psychische kwetsbaarheid en het naar tevredenheid oppakken van de draad van het leven.

Wat ga je doen?
Jouw rol is essentieel voor het herstel van onze cliënten! Je draagt samen met collega’s zorg voor de begeleiding/verzorging volgens het begeleidingsplan. Dus observeren en bijsturen. Individueel en in de groep. Je voelt je thuis in een afwisselende en dynamische werkomgeving. Jouw hulpvaardige mentaliteit en sociale vaardigheden zijn daarbij van belang. We vinden stimuleren van cliënten in een gezonde levensstijl en vergroten van zelfredzaamheid erg belangrijk. Dat vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en handelingsvaardigheid. En om een professionele samenwerking.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde (niveau 4) en bent BIG geregisteerd. Of je hebt een afgeronde hbo-opleiding social work of SPH.
  • Je hebt enige jaren ervaring in het werken in de ggz/verslavingszorg of gehandicaptenzorg.
  • Je bent ontwikkelingsgericht, neemt initiatief en kan overstijgend denken.

Wat kunnen wij je bieden?
Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega! Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Werktijden: In onderling overleg.

Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ – FWG 45 (tussen € 2.810 - € 3.787 bruto per maand o.b.v. 36 uur). In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd.

Dienstverband: Het betreft een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week.

Meer weten en solliciteren

Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor even contact op met: Jan Schuit (Manager Zorg), bereikbaar via: 06-23339009.

Jouw schriftelijke sollicitatie zien wij met belangstelling tegemoet via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Contact

Jan Schuijt
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg