Psychiater

Wil jij samen met andere gemotiveerde zorgprofessionals de beste psychiatrische zorg bieden aan cliënten? Deins jij niet terug voor complexe casussen en grijp jij elke uitdaging met beide handen aan? Wil jij werken in een inspirerende omgeving, waar leren en ontwikkelen centraal staat? En houd jij graag de regie over je eigen loopbaan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Reinier van Arkel is op zoek naar bevlogen psychiaters in Brabant en omgeving, die graag willen bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Met welke doelgroepen en in welke omgeving ga jij werken? Wij kijken graag met jou naar jouw ambities. Samen creëren we jouw droombaan. Ga jij met ons in gesprek?

Wie zijn wij?
Wij zijn Reinier van Arkel. Aangenaam. Wij zijn er voor mensen met een complexe psychische aandoening en hun naasten. Vanuit onze kernwaarden ‘betrokken’, ‘bevlogen’ en ‘betrouwbaar’ bieden ruim 1.800 medewerkers aan cliënten de hoogst mogelijke kwaliteit aan specialistische zorg, elke dag weer. Wij zijn ervan overtuigd dat – met de juiste zorg – ernstige psychische problematiek voorkomen kan worden, of de gevolgen daarvan verminderd. Ons doel? Cliënten helpen bij het terugpakken van de regie over hun leven. Kom jij ons versterken?

Werken bij Reinier van Arkel

Impact maken, iedere dag weer.
Bij ons maak jij persoonlijk het verschil voor cliënten. Werk met impact, noemen we dat.

Volle breedte van de psychiatrie.
Van kinder- en jeugd- tot ouderenpsychiatrie en van IHT en crisis tot (klinisch) verblijf en ziekenhuispsychiatrie.

Geen baan maar een loopbaan.
Groeien, ontwikkelen, opleiden: het zit in ons DNA. Bij ons krijg je dan ook de ruimte om jezelf te ontplooien.

Innovatie door wetenschappelijk onderzoek.
Wetenschappelijk onderzoek staat hoog op onze agenda. Via onze Reinier Academie blijven we onszelf én onze specialistische zorg continu verbeteren.

Een positief werkklimaat.
Onze medewerkers zijn open, flexibel en betrokken. Wij staan voor elkaar klaar en gaan op een informele manier met elkaar om. Wel zo fijn!

Wat ga je doen?
Een baan als psychiater bij Reinier van Arkel betekent een baan waar je nooit uitgeleerd bent. Je voert psychiatrisch onderzoek uit en deelt je diagnostische conclusies tijdens de behandelplanbespreking. Ook stel je de behandeltherapie vast en vervul je de rol van regiebehandelaar, waarbij je continu balanceert tussen uitvoeren, evalueren en bijstellen. Het aanbrengen van structuur is bovendien je tweede natuur. En dat komt goed van pas bij de implementatie van zorgtrajecten! Je werkt in een multidisciplinair team met onder andere een GZ-psycholoog, manager zorg, maatschappelijk werker, verpleegkundig specialist, begeleiders en het verpleegkundige team. Samen streven jullie maar één ding na: de allerbeste zorg bieden aan cliënten. Elke dag weer. Ook begeleid je A(N)IOS en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek, uiteraard altijd in overleg met jou!

Waar ga je werken?
Reinier van Arkel bestaat uit vier eenheden en beschikt over meer dan 60 locaties, onder andere in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Veldhoven, Waalwijk en Zaltbommel. Bij Reinier van Arkel vind jij altijd een plek die aansluit bij jouw wensen en ambities. Lees alvast meer informatie over onze eenheden in het kader. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en lichten we toe welke specifieke locatie(s) momenteel op zoek zijn naar een psychiater.

Wie zoeken wij?
Reinier van Arkel is op zoek naar cliënt- én resultaatgerichte psychiaters. Iets voor jou?

Je bent ondernemend, flexibel en breed inzetbaar. Je bent BIG-geregistreerd als psychiater en hebt ervaring met het behandelen van specifieke en complexe psychische aandoeningen, zoals PTSS, autisme of klinische depressie. Ook draag je graag bij aan een inspirerend werk- en leerklimaat. Je staat stevig in je schoenen en geeft je grenzen aan waar nodig. We vinden het daarnaast belangrijk dat je onze visie onderschrijft dat het herstel van de cliënt zoveel mogelijk thuis plaatsvindt en een klinische opname slechts een onderdeel is van een (ambulant) behandeltraject. Ook ben je bereid bij te dragen aan de continuïteit van onze zorg; wij bieden namelijk specialistische zorg binnen een 24 uurs setting.

Wat bieden wij jou?
  • Vrijheid en ruimte. Samen met je collega’s geef je binnen een zelforganiserend team invulling aan de hoge kwaliteit van de zorg voor cliënten. Hierin waarderen we eigen initiatief en krijg je de vrijheid en ruimte om op je eigen manier te werken.
  • Beroepsopleidingen, trainingen en cursussen. Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academie.
  • Aandacht voor persoonlijke wensen. We maken jouw werkomgeving graag zo prettig mogelijk voor je. Zijn er persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen? Daarover gaan wij graag met je in gesprek.
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform AMS Geestelijke Gezondheidszorg.
  • Een dienstverband van 8 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden.
  • Fiscaal voordeel. Bij ons krijg je de mogelijkheid tot het kopen van producten met fiscaal voordeel, denk aan een telefoon, fiets of laptop.
  • Een goede pensioensregeling. Geregeld bij het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!

Wij investeren in psychiaters
Reinier van Arkel investeert in beginnende en meer ervaren psychiaters met ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling in de vorm van fellowship of partnership.

Fellowship
Is gericht op psychiaters in hun eerste drie jaar als medisch specialist en gericht op het (verder) ontwikkelen van medisch leiderschap en de (nadere) kennismaking met de organisatie. Voor een groep jonge psychiaters organiseren we kennissessies (onder andere een uitgebreide cursus beleidspsychiatrie), ontmoetingen met de Raad van Bestuur en directies van de zorgeenheden, meeloopdagen en supervisie. Er is ruimte voor coaching en een senior psychiater fungeert als persoonlijk mentor. We bieden het fellowship aan jonge psychiaters die minimaal drie jaar bij ons in dienst willen treden.

Partnership
Voor psychiaters met meer werkervaring is er het partnership. De invulling hiervan bepalen we graag samen met jou. Inhoudelijk kan er voor een eigen accent worden gekozen dat aansluit bij de ambities van Reinier van Arkel. Te denken valt bijvoorbeeld aan verdieping of wetenschappelijk onderzoek op een deelgebied of het behalen van een aantekening als psychotherapeut of opleider. Het partnership is mogelijk voor psychiaters die een dienstverband voor onbepaalde tijd willen aangaan.

Hoe nu verder?
Spreekt werken als psychiater bij Reinier van Arkel jou aan? Solliciteer dan direct via de "solliciteer hier" button en upload je CV en motivatiebrief. Zien we een match? Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jouw wensen en de diverse mogelijkheden binnen Reinier van Arkel.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck. Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze baan houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Stel deze dan via werken@reiniervanarkel.nl

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg