Medewerker Flexbureau

Wil jij zelf bepalen op welke afdeling(en) en wanneer je werkt? Dan is het flexbureau van Reinier van Arkel ideaal voor jou! Het flexbureau van Reinier van Arkel vervult in samenspraak met jou, openstaande diensten en opdrachten van de diverse afdelingen, zowel op korte als op lange termijn.

Het flexbureau richt zich op de inzet van helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, (assistent) begeleiders en afdelingsassistenten. Voor het flexbureau zijn wij ook op zoek naar helpenden, verzorgenden, (assistent) begeleiders / verpleegkundigen die op complexe zorgvragen, op flexibele basis binnen Reinier van Arkel willen werken. Als afdelingsassistent, helpende, verzorgende, (assistent) begeleider / verpleegkundige krijg jij op basis van jouw ervaring, wensen en beschikbaarheid diensten toegewezen. Daarnaast ben je in de mogelijkheid om openstaande diensten in te vullen waardoor jij de volledige regie hebt over het aantal uren dat je werkt en op welke afdelingen. Kortom; een unieke kans om flexibel te werken en tegelijkertijd je ervaring uit te breiden of nieuwe ervaringen op te doen!

Waar je komt te werken:
Je gaat werken voor het flexbureau van Reinier van Arkel. Het flexbureau van Reinier van Arkel is bereid om te investeren in haar medewerkers. Zo krijg je mogelijk trainingen om jouw werkzaamheden beter uit te voeren of bij goed functioneren een vaste aanstelling.

Bij Reinier van Arkel (https://www.reiniervanarkel.nl/) zijn we trots op ons rijke verleden en kijken we vooruit naar de toekomst. Samen bouwen wij aan een betrokken en betrouwbare organisatie met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding.

Wat wij van je vragen:
Om te werken als helpende, verzorgende, begeleider / verpleegkundige op complexe zorgvragen is het belangrijk dat je beschikt over ervaring binnen de GGZ gezondheidszorg/ gehandicaptenzorg/ ouderenzorg en uiteraard beschik je over een diploma van een zorggerelateerde opleiding. Wanneer je een ervaren begeleider / verpleegkundige bent in de reguliere gezondheidszorg (zoals de ouderenzorg) en je hebt interesse om de overstap te maken naar de psychiatrie komen we graag met je in gesprek!

Samen kijken we naar welke doelgroep(en) en welk team het beste bij je past!

Wil je komen werken als afdelingsassistent of als assistent begeleider, dan breng je in ieder geval een gezonde dosis enthousiasme mee, sta je open voor nieuwe uitdagingen in de psychiatrie en wil jij toevoegen aan een beter bestaan voor onze cliënten. Ben je bekend met onze doelgroepen d.m.v. een opleiding die je nu volgt zoals mbo verpleegkunde, mbo specifieke doelgroepen, hbo verpleegkunde of hbo social work, dan maak je kans om in onze flexpool te werken als medewerker flexbureau. We komen graag met jou in contact!

Wat wij je bieden:
  • Een mooi salaris en een contract bij Reinier van Arkel!
  • Zelf bepalen wanneer je werkt!
  • Optimale flexibiliteit!
  • Werken op de locaties waar jij ingezet wilt worden!
  • Mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Informatie en solliciteren:
Meer weten: als je vragen hebt over het werken bij het flexbureau dan staat Cindy je graag te woord!

Stuur je vraag naar: c.disco@reiniervanarkel.nl

Heb je interesse gekregen in een baan als Flexmedewerker bij Reinier van Arkel?

Solliciteer dan via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de website van Reinier van Arkel!

Contact

Cindy Disco
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende / zorgondersteuner voor de nacht

Halsteren
16 - 32 uur
Van Neynsel

Helpende flexpool

's-Hertogenbosch
In overleg
Joris Zorg

Helpende plus - Laageind

Oirschot
In overleg