SPV - FACT Meierij

Waarom is dit jouw functie?
Outreachend en ambulant: dát is FACT. FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Jouw werkdag staat letterlijk in het teken van beweging: jij gaat naar de cliënt toe. In die eigen vertrouwde omgeving bied je, samen met jouw team van deskundige hulpverleners, de behandeling die nodig is. Het werken aan herstel staat hierbij altijd voorop. Reinier van Arkel heeft een hart voor herstel.

Drie redenen waarom dit jouw functie is:

  1. Jij zet je graag extra in en maakt indien nodig een extra rondje voor jouw cliënt.
  2. Je nieuwe collega’s staan te springen om jou binnen hun team te verwelkomen.
  3. Hier kun je echt innovatief bezig zijn, en toch gewoon praktisch doen!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde bij het FACT-team. Elke dag weer andere cliënten, andere omgevingen en andere taken. Ook de intensiviteit van de zorg wisselt per dag. Je bent veel op pad en hebt contact met andere organisaties, zoals de politie of woningbouwvereniging, om de zorg rondom de cliënt te verbeteren.

Je hebt je eigen caseload en kent jouw cliënten van haver tot gort. Je stelt behandelplannen op en overlegt met je collega’s wat de beste aanpak is voor deze kwetsbare doelgroep met vrijwel altijd multi-problematiek. Daarnaast ben je ook betrokken bij opschaling van de zorg en heb je een belangrijke rol in het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Wat verwachten we van jou?
Uiteraard heb je een relevante opleiding op hbo-niveau aangevuld met een diploma spv. Een rijbewijs en auto is ook zeker handig, aangezien jij naar de cliënt toe gaat. Verder weet jij als geen ander hoe je jouw cliënten moet motiveren en stimuleren, maar ook hoe je tijdig je grenzen aangeeft. Met inlevingsvermogen en tact benader je jouw cliënten. Humor en betrokkenheid bij je collega’s is voor jou een must! Flexibiliteit is belangrijk voor het doen van crisisbeoordelingen. Je bent veel betrokken bij de complexe vragen van andere collega’s.

Wat hebben we je te bieden?
Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Wij investeren graag in studiemogelijkheden en als je het leuk vindt, kun je aansluiten bij één van onze wetenschappelijke onderzoekslijnen.

Jouw functie is ingeschaald in FWG 55 (tussen €3545 - €4692 bruto per maand o.b.v. 36 uur), maar combineer je je contract met het verrichten van bereikbaarheidsdiensten voor ons IHT team (crisisdienst) is inschaling in FWG 60 (tussen €4027 - €5230 bruto per maand o.b.v. 36 uur). In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd. Bij goed functioneren bieden wij een contract voor onbepaalde tijd.

Meer weten en reageren?
Is werken bij Reinier van Arkel iets voor jou? Neem voor meer informatie contact op met Bart Gieben, sociaal psychiatrisch verpleegkundige (06-51134051).

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de "solliciteer hier" button! Heb je nog een vraag over de procedure? Stel dan je vraag via werken@reiniervanarkel.nl

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Recente vacatures

Jados

Ambulant Begeleider autisme

Eindhoven
16 - 24 uur
Stichting Werkcarrousel

Re-Integratie Begeleider/ Job Coach 24-36 uur per week

's-Hertogenbosch
24 - 40 uur