GZ Psycholoog

Wil jij iedere dag de beste specialistische psychiatrische zorg bieden? Jezelf ondertussen volop (door)ontwikkelen in jouw vakgebied? En dat allemaal in een professionele, inspirerende werkomgeving waar iedereen voor elkaar klaar staat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Reinier van Arkel is op zoek naar enthousiaste, betrokken GZ-psychologen in Brabant en omgeving. Met welke doelgroep wil je werken, op welke locatie? Er zijn vele mogelijkheden bij Reinier van Arkel! Samen creëren we voor jou de ideale werkomgeving. Ga jij met ons in gesprek?

Wie zijn wij?
Wij zijn Reinier van Arkel. Aangenaam. Wij zijn er voor mensen met een complexe psychische aandoening en hun naasten. Vanuit onze kernwaarden ‘betrokken’, ‘bevlogen’ en ‘betrouwbaar’ bieden ruim 1.800 medewerkers aan cliënten de hoogst mogelijke kwaliteit aan specialistische zorg, elke dag weer. Wij zijn ervan overtuigd dat – met de juiste zorg – ernstige psychische problematiek voorkomen kan worden, of de gevolgen daarvan verminderd. Ons doel? Cliënten helpen bij het terugpakken van de regie over hun leven. Kom jij ons versterken?

Werken bij Reinier van Arkel

Impact maken, iedere dag weer.
Bij ons maak jij persoonlijk het verschil voor cliënten. Werk met impact, noemen we dat.

Volle breedte van de psychiatrie.
Van kinder- en jeugd- tot ouderenpsychiatrie en van IHT en crisis tot (klinisch) verblijf en ziekenhuispsychiatrie.

Geen baan maar een loopbaan.
Groeien, ontwikkelen, opleiden: het zit in ons DNA. Bij ons krijg je dan ook de ruimte om jezelf te ontplooien.

Innovatie door wetenschappelijk onderzoek.
Wetenschappelijk onderzoek staat hoog op onze agenda. Via onze Reinier Academie blijven we onszelf én onze specialistische zorg continu verbeteren.

Een positief werkklimaat.
Onze medewerkers zijn open, flexibel en betrokken. Wij staan voor elkaar klaar en gaan op een informele manier met elkaar om. Wel zo fijn!

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog ben je een belangrijke spil in de behandeling en het herstel van cliënten. Je stelt behandelplannen op, voert individuele- en (eventueel) groepsbehandelingen uit en houdt je bezig met diagnostiek. Lijkt werkbegeleiding of supervisie van GZ-psychologen in opleiding jou leuk? Daar zijn we blij mee, want binnen Reinier van Arkel is leren en ontwikkelen een belangrijke pijler. Uiteraard kijken we daarbij naar je persoonlijke wensen én hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé. Verder draag je bij aan het optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen en aan de ontwikkeling van de eigen eenheid én de organisatie. Zijn er inhoudelijke ontwikkelingen of interessante onderzoeken in je vakgebied? Jij volgt ze op de voet en deelt ze graag binnen het multidisciplinaire team en de organisatie. Alles met maar één doel voor ogen: het leveren van de allerbeste zorg voor cliënten, elke dag weer.

Waar ga je werken?
Reinier van Arkel bestaat uit vier eenheden en beschikt over meer dan 60 locaties, onder andere in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Veldhoven, Waalwijk en Zaltbommel. Bij Reinier van Arkel vind jij altijd een plek die aansluit bij jouw wensen en ambities. Lees alvast meer informatie over onze eenheden in het kader. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en lichten we toe welke specifieke locatie(s) momenteel op zoek zijn naar een GZ-psycholoog.

Wie zoeken wij?
Reinier van Arkel is op zoek naar bevlogen GZ-psychologen. Iets voor jou?

Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk en je houdt ervan samen te werken met verschillende vakdisciplines. Je voelt je betrokken en verantwoordelijk, maar kunt ook goed loslaten. Verder kun je zowel systeemgericht als resultaatgericht werken. Als vanzelfsprekend ben je BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog. Ook heb je aantoonbare affiniteit met één of meerdere van onze doelgroepen. Beginnend of ervaren: wij zijn blij met alle GZ-psychologen die gemotiveerd zijn om zich bij ons verder te ontwikkelen. Tot slot: het is een pré als je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Wat bieden wij jou?
  • Vrijheid en ruimte. Samen met je collega’s geef je binnen een zelforganiserend team invulling aan de hoge kwaliteit van de zorg voor cliënten. Hierin waarderen we eigen initiatief en krijg je de vrijheid en ruimte om op je eigen manier te werken.
  • Beroepsopleidingen, trainingen en cursussen. Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academie.
  • Aandacht voor persoonlijke wensen. We maken jouw werkomgeving graag zo prettig mogelijk voor je. Zijn er persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen? Daarover gaan wij graag met je in gesprek.
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao ggz FWG 65 (€4381-€5734).
  • Een dienstverband van 8 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Fiscaal voordeel. Bij ons krijg je de mogelijkheid tot het kopen van producten met fiscaal voordeel, denk aan een telefoon, fiets of laptop.
  • Een goede pensioensregeling. Geregeld bij het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!

Hoe nu verder?
Spreekt werken als GZ-psycholoog bij Reinier van Arkel jou aan? Solliciteer dan direct via de "solliciteer hier" button. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jouw wensen en de diverse mogelijkheden binnen Reinier van Arkel.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck. Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze baan houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Stel deze dan via werken@reiniervanarkel.nl

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Ambulant forensisch GZ-psycholoog Uren in overleg diverse ...

Oostrum
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog / Orthopedagoog

Breda
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Eindhoven
32 - 36 uur