Verpleegkundig Specialist

Wil jij iedere dag de beste (specialistische) psychiatrische zorg bieden? Wil jij zélf de richting van jouw carrière bepalen? Besteed jij graag veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling? En hecht jij waarde aan een professionele, inspirerende werkomgeving waar iedereen voor elkaar klaar staat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Reinier van Arkel is op zoek naar verpleegkundig specialisten in Brabant en omgeving. Waar en met wie ga jij werken? Met meer dan 60 verschillende locaties en cliënten van 0 t/m 99 jaar met diverse (psychische) aandoeningen, is er genoeg mogelijk binnen Reinier van Arkel. Samen creëren we jouw droombaan. Iets voor jou?

Wie zijn wij?
Wij zijn Reinier van Arkel. Aangenaam. Wij zijn er voor mensen met een complexe psychische aandoening en hun naasten. Vanuit onze kernwaarden ‘betrokken’, ‘bevlogen’ en ‘betrouwbaar’ bieden ruim 1.800 medewerkers aan cliënten de hoogst mogelijke kwaliteit aan specialistische zorg, elke dag weer. Wij zijn ervan overtuigd dat – met de juiste zorg – ernstige psychische problematiek voorkomen kan worden, of de gevolgen daarvan verminderd. Ons doel? Cliënten helpen bij het terugpakken van de regie over hun leven. Kom jij ons versterken?

Werken bij Reinier van Arkel

Impact maken, iedere dag weer.
Bij ons maak jij persoonlijk het verschil voor cliënten. Werk met impact, noemen we dat.

Volle breedte van de psychiatrie.
Van kinder- en jeugd- tot ouderenpsychiatrie en van IHT en crisis tot (klinisch) verblijf en ziekenhuispsychiatrie.

Geen baan maar een loopbaan.
Groeien, ontwikkelen, opleiden: het zit in ons DNA. Bij ons krijg je dan ook de ruimte om jezelf te ontplooien.

Innovatie door wetenschappelijk onderzoek.
Wetenschappelijk onderzoek staat hoog op onze agenda. Via onze Reinier Academie blijven we onszelf én onze specialistische zorg continu verbeteren.

Een positief werkklimaat.
Onze medewerkers zijn open, flexibel en betrokken. Wij staan voor elkaar klaar en gaan op een informele manier met elkaar om. Wel zo fijn!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundig specialist bij Reinier van Arkel heb je een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je bent regiebehandelaar en hebt dus een belangrijke rol in het zorg- en behandelproces van cliënten. Je werkt samen met je collega’s in een multidisciplinair team en gaat altijd voor het leveren van de allerbeste zorg. Je hebt een bevoegdheid tot zelfstandig uitoefenen van diagnostiek en behandeling op verpleegkundig- én medisch gebied. Als een echte regisseur bewaak jij de voortgang van de geleverde zorg. Ook het verrichten van therapeutische- en crisisinterventies kan onderdeel van je takenpakket zijn. Vind je begeleiding van collega’s in opleiding leuk, wil je wetenschappelijk onderzoek doen of raak je enthousiast van het verbeteren van onze behandelprogramma’s? Ook deze onderdelen behoren tot de mogelijkheden binnen jouw baan. Uiteraard kijken we daarbij naar je persoonlijke ontwikkelbehoefte én hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé.

Waar ga je werken?
Reinier van Arkel bestaat uit vier eenheden en beschikt over meer dan 60 locaties, onder andere in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Veldhoven, Waalwijk en Zaltbommel. Bij Reinier van Arkel vind jij altijd een plek die aansluit bij jouw wensen en ambities. Lees alvast meer informatie over onze eenheden in het kader. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en lichten we toe welke specifieke locatie(s) momenteel op zoek zijn naar een verpleegkundig specialist.

Voor een indruk van de werkzaamheden van een verpleegkundig specialist binnen Herlaarhof volg bijgaande link:

https://www.reinierwerktenleert.nl/app/uploads/2023/02/VPS-HH-16-02-2023.pdf

Wie zoeken wij?
Reinier van Arkel is op zoek naar betrokken en zelfstandige verpleegkundig specialisten. Iets voor jou?

Jij kunt snel schakelen, bent stressbestendig en weet van aanpakken. Ook is het belangrijk dat je flexibel bent en keuzes durft te maken. Bij conflicten en andere uitzonderlijke situaties weet jij hoe te handelen. Nog niet veel ervaring in deze rol? Wij vinden het vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met de werkzaamheden en doelgroep én dat je gemotiveerd bent. Bovendien zoeken we een ambitieuze collega die bereid is tot eventuele bijscholing. Als vanzelfsprekend heb je een afgeronde hbo-opleiding Verpleegkunde en beschik je over het getuigschrift Master Advanced Nursing Practice (of een andere erkende opleiding). Ook ben je BIG geregistreerd en sta je ingeschreven in het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR).

Wat bieden wij jou?
  • Vrijheid en ruimte. Samen met je collega’s geef je binnen een zelforganiserend team invulling aan de hoge kwaliteit van de zorg voor cliënten. Hierin waarderen we eigen initiatief en krijg je de vrijheid en ruimte om op je eigen manier te werken.
  • Beroepsopleidingen, trainingen en cursussen. Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academie.
  • Aandacht voor persoonlijke wensen. We maken jouw werkomgeving graag zo prettig mogelijk voor je. Zijn er persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen? Daarover gaan wij graag met je in gesprek.
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring Inschaling binnen FWG 60 (€3760-€4883) van de cao ggz (als je meedraait in de crisisdiensten zijn de arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao-ggz – FWG 65 (€4381-€5734).
  • Een dienstverband van 8 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Fiscaal voordeel. Bij ons krijg je de mogelijkheid tot het kopen van producten met fiscaal voordeel, denk aan een telefoon, fiets of laptop.
  • Een goede pensioensregeling. Geregeld bij het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!

Hoe nu verder?
Spreekt werken als verpleegkundig specialist bij Reinier van Arkel jou aan? Solliciteer dan direct via de "solliciteer hier" button en upload je CV en motivatiebrief. Zien we een match? Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jouw wensen en de diverse mogelijkheden binnen Reinier van Arkel.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck. Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze baan houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Stel deze dan via werken@reiniervanarkel.nl

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Opleidingsplaats VIOS GGZ | 32 – 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundig specialist

Eindhoven
28 - 36 uur