zoekt een

Verzorgende IG Wijkverpleging @ Haaren

Bij ’t Heem bieden we zorg aan ouderen die de Brabantse dorpsmentaliteit gewend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om hen ook op een zelfde manier wonen, (thuis)zorg en welzijn te bieden zodat ze zich écht thuis voelen. Je ziet dit terug in onder meer de kleinschaligheid van onze organisatie, de betrokkenheid en hartelijkheid van medewerkers, de korte lijnen tussen teamleiders en medewerkers en de omgang met cliënten. Je vindt onze zorglocaties in Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren en Helvoirt. In al deze dorpen én in Biezenmortel bieden wij thuiszorg aan.

Wijkteam ‘t Heem
Als Verzorgende IG binnen het wijkteam krijg jij een prominente rol in het bevorderen van de kwaliteit van zorg. Er liggen hele mooie uitdagingen om de kwaliteit van zorg te verbeteren waarbij je de ruimte krijgt om ideeën aan te dragen en deze verder met het team mee uit te werken. Wij sturen op zelfredzaamheid van cliënten. Teammanager Lenneke heeft een open, eerlijke en prettige band met het team en ondersteunt waar ze nodig is. Als wijkteam zijn we een fijn, verbonden team en gaan ons uiterste best doen om jou daar zo snel mogelijk ook onderdeel van te laten zijn!

Jij bent:
Zelfstandig, sociaal en je hebt een groot inlevingsvermogen. Daarnaast ben je in het bezit van je diploma Verzorgende (IG) niveau 3. En, eventuele upgrades of bijscholingen regelen we graag voor je. Ben je in het bezit van een diploma Helpende (plus) of Verpleegkundige? Laat dan ook graag van je horen. Bouwen doen we namelijk met alle niveaus samen!

Jij ontvangt van ons:
Natuurlijk een fijn salaris op basis van de CAO VVT (voor Verzorgende IG is dat schaal 35), en daarnaast:
  • Waardering voor je werk!;
  • Je gewenste contracturen (4 - 36 uur p/w);
  • Meer zeggenschap over je rooster d.m.v. zelfroosteren;
  • Alle ruimte om mee te denken in verbetering en in werkplezier;
  • (bij)Scholingsmogelijkheden;
  • Ieder jaar een uitje met alle collega’s van ‘t Heem;
  • Vakantietoeslag, een mooie eindejaarsuitkering én een goede pensioenregeling.

Meer weten?
Heb je nog vragen over deze vacature, bel dan gerust met teamleider Lenneke Beerens, telefoonnummer: 06-53 82 96 28.

Op de koffie!
Zoals dat past in Brabant nodigen we graag uit op de koffie zodat we elkaar in een relaxte setting wat beter kunnen leren kennen. Wij vertellen je alles wat je wil weten en hopelijk geef jij ons een kijkje in wie je bent. Wil je een keertje meelopen? Dan gaan we dat voor je regelen!

Interesse? Reageer dan vóór 1 augustus via onderstaande knop!

Meer informatie over de vacature?
Neem contact op met Lenneke Beerens, via telefoonnummer 06-538 296 28.

Contact

Lenneke Beerens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG (intramuraal)

Teteringen
0 - 36 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur