zoekt een

Helpende Plus (thuiszorg) @ Haaren

Als wijkteam zijn we een fijn, verbonden team en gaan ons uiterste best doen om jou daar zo snel mogelijk ook onderdeel van te laten zijn!

Informatie
Bij ’t Heem bieden we zorg aan ouderen die de Brabantse dorpsmentaliteit gewend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om hen ook op een zelfde manier wonen, (thuis)zorg en welzijn te bieden zodat ze zich écht thuis voelen. Je ziet dit terug in onder meer de kleinschaligheid van onze organisatie, de betrokkenheid en hartelijkheid van medewerkers, de korte lijnen tussen teamleiders en medewerkers en de omgang met cliënten. Je vindt onze zorglocaties in Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren en Helvoirt. In al deze dorpen én in Biezenmortel bieden wij thuiszorg aan.

Wijkteam ‘t Heem
Je gaat als helpende plus een klein team van collega's (verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen) versterken waarbij je zelfstandig werkt op je route maar als het nodig is, kun je terugvallen op een ervaren collega. Je verleent zorg bij cliënten thuis en verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen, zoals het verstrekken van medicatie, wondverzorging, het verzorgen van een blaaskatheter en licht huishoudelijke taken. Onze zorg is gericht op de mogelijkheden/zelfredzaamheid van de cliënt, waarbij we oog hebben voor de kwaliteit van leven. Teammanager Dominique heeft een open, eerlijke en prettige band met het team en ondersteunt waar ze nodig is. Als wijkteam zijn we een fijn, verbonden team en gaan ons uiterste best doen om jou daar zo snel mogelijk ook onderdeel van te laten zijn!

Jij bent:
Zelfstandig, sociaal en je hebt een groot inlevingsvermogen. Daarnaast ben je in het bezit van je diploma Helpende Plus of je diploma helpende aangevuld met het 'plus'-certificaat. En, eventuele upgrades of bijscholingen regelen we graag voor je. Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende of Verpleegkundige? Laat dan ook graag van je horen. Bouwen doen we namelijk met alle niveaus samen!

Jij ontvangt van ons:
Natuurlijk een fijn salaris op basis van de CAO VVT (voor Helpende Plus is dat schaal 30), en daarnaast:
  • Waardering voor je werk!;
  • Je gewenste contracturen (3 - 28 uur p/w);
  • Alle ruimte om mee te denken in verbetering en in werkplezier;
  • (bij)Scholingsmogelijkheden;
  • Ieder jaar een uitje met alle collega’s van ‘t Heem;
  • Vakantietoeslag, een mooie eindejaarsuitkering én een goede pensioenregeling.

Meer weten?
Heb je nog vragen over deze vacature, bel dan gerust met teamleider Dominique, 06-83 16 83 59.

Op de koffie!
Zoals dat past in Brabant nodigen we graag uit op de koffie zodat we elkaar in een relaxte setting wat beter kunnen leren kennen. Wij vertellen je alles wat je wil weten en hopelijk geef jij ons een kijkje in wie je bent. Wil je een keertje meelopen? Dan gaan we dat voor je regelen!

Solliciteer nu via onderstaande knop!

Meer informatie over de vacature?
Neem contact op met Dominique Monod de Froideville, via telefoonnummer 06-831 683 59.

Contact

Dominique Monod de Froideville
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Severinus

Helpende

Veldhoven
28 - 32 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn Kind groep (parttime)

Heeze
16 - 20 uur
Breederzorg Thuiszorg

Medewerker Begeleiding

Uden
In overleg