zoekt een

Helpende @ Haaren

Bij ’t Heem bieden we zorg aan ouderen die de Brabantse dorpsmentaliteit gewend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om hen ook op een zelfde manier wonen, (thuis)zorg en welzijn te bieden.

Informatie
Bij ’t Heem bieden we zorg aan ouderen die de Brabantse dorpsmentaliteit gewend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om hen ook op een zelfde manier wonen, (thuis)zorg en welzijn te bieden zodat ze zich écht thuis voelen. Je ziet dit terug in onder meer de kleinschaligheid van onze organisatie, de betrokkenheid en hartelijkheid van medewerkers, de korte lijnen tussen teamleiders en medewerkers en de omgang met cliënten. Je vindt onze zorglocaties in de dorpen Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren en Helvoirt.

HaarensteynIn het Brabantse dorp Haaren vind je één van de 4 zorglocaties van ’t Heem: Haarensteyn. In dit moderne zorgcentrum, gebouwd in 2016, wonen momenteel zo’n 34 cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek. Zij wonen in de zorgappartementen op de begane grond welke zijn verbonden met sfeervol ingerichte huiskamers. Fijn aan deze locatie zijn ook de twee mooie binnentuinen waar cliënten, familie en mantelzorgers te allen tijde heerlijk buiten kunnen zijn. Ook vind je hier speciale belevingsgangen en -hoeken waardoor er in ieder gedeelte andere zintuigen worden geprikkeld en aangesproken.

Jij bent:
Een samenwerker, hartelijk en oplossingsgericht. Daarnaast ben je in het bezit van je diploma Helpende niveau 2. En, eventuele upgrades of bijscholingen regelen we graag voor je. Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) of Verpleegkundige? Laat dan ook graag van je horen. Bouwen doen we namelijk met alle niveaus samen!

Jij ontvangt van ons:
Natuurlijk een fijn salaris op basis van de CAO VVT (voor Helpende is dat schaal 25), en daarnaast:

  • Waardering voor je werk!;
  • Je gewenste contracturen (3 - 28 uur p/w);
  • Meer zeggenschap over je rooster d.m.v. zelfroosteren;
  • Alle ruimte om mee te denken in verbetering en in werkplezier;
  • (bij)Scholingsmogelijkheden;
  • Elke dag vers fruit op locatie;
  • Ieder jaar een uitje met alle collega’s van ‘t Heem;
  • Vakantietoeslag, een mooie eindejaarsuitkering én een goede pensioenregeling.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature, bel dan gerust met teamleider Carola Schmitz, 06-13 43 94 91.

Op de koffie!

Zoals dat past in Brabant nodigen we graag uit op de koffie zodat we elkaar in een relaxte setting wat beter kunnen leren kennen. Wij vertellen je alles wat je wil weten en hopelijk geef jij ons een kijkje in wie je bent. Wil je een keertje meelopen? Dan gaan we dat voor je regelen!

Solliciteer nu via onderstaande knop!

Meer informatie over de vacature?
Neem contact op met Carola Schmitz, via telefoonnummer 06-134 394 91.

Contact

Carola Schmitz
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg