zoekt een

Verzorgende IG (Somatiek)

Ben jij een gedreven verzorgende IG? Heeft het werken met complexe somatische zorgvragers jouw voorkeur? Zijn kwaliteit van zorg, welzijn van bewoners en zelfredzaamheid jouw prioriteiten?

Dan is dit iets voor jou!
Locatie Haga

Team B is op zoek naar een nieuwe collega, de uren zijn in overleg!
Als verzorgende IG binnen Haga op afdeling B, waar 16 bewoners wonen, krijg je te maken met verschillende ziektebeelden en soms complexe casuïstiek. De zorgvraag van de bewoners heeft in de basis een somatische grondslag, maar de grote diversiteit en verscheidenheid aan zorgbehoeften maken dat geen enkele dag hetzelfde is!

Haga is een kleinschalige woonzorg-locatie van Thebe waar het 'dorpse gevoel' nog merkbaar is. Ondanks de kleinschaligheid zijn de werkzaamheden afwisselend en krijg je te maken met een breed scala aan zorgbehoeften.

Ons doel is om zorg te bieden die zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van ieder individu (persoonsgerichte zorg). Waarbij het ‘thuis’ gevoel voor zowel de bewoners als hun naasten centraal staat.

Jouw werkdag
De dag begint met een Haga brede ‘dagstart’. Tijdens deze dagstart wordt met elkaar besproken wat er speelt en welke acties noodzakelijk zijn. Gezamenlijk worden de prioriteiten voor die dag bepaald. Vervolgens start je jouw looproute. Je werkt volgens ‘De Bedoeling’ waarin zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoners centraal staan.
Als Verzorgende IG werk je vanuit jouw expertise, waarbij wij het sociale aspect net zo belangrijk vinden. Jij bent het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt voor de bewoners. Daarnaast behoren o.a. het begeleiden van activiteiten en het begeleiden van leerlingen tot jouw takenpakket.

Binnen team Haga is, naast aandacht voor de bewoners, ook veel aandacht voor jou en jouw (ontwikkel)behoeften.

Over jou

  • Je bent graag bezig met complexe casuïstiek.
  • Je draagt bij aan een goede organisatie van zorg op jouw afdeling en denkt mee over passende en persoonsgerichte zorg.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team.
  • Je bent betrokken, initiatiefrijk, flexibel en denkt in mogelijkheden.
  • Een brede interesse en affiniteit (inzetbaar op meerdere doelgroepen) is een pré.
  • Je hebt minimaal een MBO-diploma Verzorgende IG-niveau 3.
  • Mocht je EVV taken uitvoeren dan zul je ingeschaald worden in FWG 40.

Heb je interesse en wil je graag eerst eens meelopen met de zorg? Geen probleem! Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we jouw behoeften en de mogelijkheden die Haga biedt samen verkennen.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.417,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Bel naar 088 - 117 1900 en vraag naar Robin Krijnen, verzorgende Wonen, Zorg & Welzijn (IG)

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg