zoekt een

Helpende (Plus) NAH

Als helpende plus stap je letterlijk binnen bij de bewoner. Op onze afdelingen voor cliënten met NAH zorgvragen wordt er nauw samengewerkt met het netwerk, familie en de disciplines. Je biedt (jonge) mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met complexe lichamelijke aandoeningen een echt ‘thuis’. Spreekt dit jou aan?

Dan is dit iets voor jou!
Als helpende plus heb je sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, hulpvaardigheid, het kunnen stimuleren en het kunnen inleven in de leefwereld van de bewoner. Je bent dagelijks in contact met de bewoner, diens naasten en je collega’s, en je bent daarbij in staat om zowel non-verbaal, mondeling, als in de vorm van rapportages de dagelijkse zorgverlening en afwijkende situaties uit te leggen en/of over te dragen.

Nieuwbouw- en verhuisplannen

De splinternieuwe locatie Thebe Heilaarstaete wordt vanaf begin 2024 in gebruik genomen. Als je bij ons komt werken, dan start je eerst nog een tijdje bij Thebe Aeneas. Als Heilaarstaete in gebruik is genomen maak je de overstap van Aeneas naar Heilaarstate, waar we samen met GGZ-Breburg specialistische zorg gaan leveren voor de GGZ, GP, NAH en Korsakov doelgroepen. Hoe we dit precies gaan doen, daar mag en kan iedereen over meedenken. Dit geldt ook voor de woongroep waar je komt te werken.

Hieronder zie je alvast een impressie van het nieuwe pand, maar je kunt meer lezen over deze mooie nieuwe locatie op onze website thebe.nl. Klik hier om daar direct naar toe te gaan.

Entree Binnentuin Grand Cafe De bouw vanuit de lucht (mei 2023)

Over jou
  • Je bent in het bezit van een diploma helpende plus niveau 2 of je bent als helpende bereid tot het volgende van een (interne) opleiding tot helpende plus;
  • Je draagt de doelgroep NAH een warm hart toe en hebt interesse en/of kennis van de daarbij behorende ziektebeelden en cognitieve beperkingen;
  • Je bent vaardig in het ondersteunen van bewoners bij ADL-activiteiten, zoals toiletbezoek, douchen, eten en drinken en je assisteert het zorgteam bij verpleegtechnische handelingen;
  • Je bent inzetbaar in alle voorkomende diensten;
  • Uren zijn in overleg.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.938,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Yvonne Huijben telnr. 06-25 07 67 31.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Helpende (plus) en Verzorgende IG Flexpool

Nuland
16 - 24 uur
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg