zoekt een

Verzorgende IG NAH

Ben jij een verzorgende IG die uitdagingen niet uit de weg gaat? Heb je kennis of affiniteit met de doelgroep NAH+ of ben je bereid hier een scholing voor te volgen? Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende functie binnen een waarschijnlijk toekomstig Regionaal Expertise Centrum NAH+? Ben je stressbestendig, een echte teamplayer en kun je goed omgaan met gedragsproblematiek?

Dan is dit iets voor jou!
Je komt terecht in een team dat waarde hecht aan kwaliteitszorg, continue in ontwikkeling is en nauw samenwerkt met verschillende disciplines. Zo creëren jullie samen het beste werk/leefklimaat.

Op de woongroep niet aangeboren hersenletsel (NAH) ontmoet je onder andere bewoners met een blijvende beperking na een reanimatie, hersenbloeding of ongeval en bewoners met een chronische ziekte zoals MS. Bij deze doelgroep kan sprake zijn van dwangmatig en/of onbegrepen gedrag. Deze bewoners hebben zowel zorg als begeleiding nodig. Je verplaatsen in iemands behoeften en wensen staat daarom iedere dag centraal. Door de mens achter de problematiek te blijven zien, onderneem jij al het mogelijke voor het optimale welzijn en welbevinden van de bewoners. Als verzorgende IG bestaan jouw kerntaken dan ook uit kijken, luisteren en praten.

Jij stelt, samen met de bewoner, de naasten en andere zorgspecialisten het zorgplan op en dit evalueer je regelmatig. Samen met collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers weet je een veilige omgeving te creëren, waarbij de dagelijkse bezigheden samen met de bewoners wordt vormgegeven. Je zorgt als verzorgende IG NAH+ voor de begeleiding en dagelijkse verzorging van de bewoners en voert de voorbehouden verpleegtechnische handelingen uit. Als verzorgende IG NAH+ begeleid je stagiaires en leerlingen en bevorder je de deskundigheid van collega’s op een coachende manier. Jouw kennis en ervaring breng je hier in de praktijk. Wij bieden jou de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om verder te groeien als zorgprofessional.

Locatie

De splinternieuwe locatie Thebe Heilaarstaete is begin 2024 in gebruik genomen. Hier leveren we samen met GGz-Breburg specialistische zorg voor de GGZ, GP, NAH+, CNR en Korsakov doelgroepen. Thebe is bezig om zich te ontwikkelen tot een Regionaal Expertise Centrum voor mensen met NAH+. Dit o.a. op onze locatie Heilaarstaete.

Klik hier voor een impressie van ons nieuwe pand.

Over jou
  • De functie van Verzorgende IG NAH+ past bij jou als:
  • Je de doelgroep NAH+ een warm hart toe draagt en interesse en/of kennis hebt van de daarbij behorende ziektebeelden en cognitieve beperkingen.;
  • Je de bevindingen rondom de kwaliteit van zorg bespreekbaar maakt binnen het team en indien nodig samen met collega’s een verbeterplan opstelt om de kwaliteit op orde te brengen en te houden.;
  • Je een motiverende en stimulerende kracht bent voor je collega’s en bewoners. Je krijgt energie van nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en ziett dit vooral als een uitdaging.;
  • Je flexibel bent, zowel op praktische zaken als bij veranderingen.;
  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG en inzetbaar bent in alle voorkomende diensten, inclusief de nachtdiensten.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.399,49 - max. € 3.256,53, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van Verzorgende IG NAH+ jou aan? Solliciteer dan direct met je CV. Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met coördinator zorgteams Yvonne Huijben via het telefoonnummer 06-25 07 67 31.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur