zoekt een

Verzorgende IG

Werk je graag in een klein team op een kleine locatie in een dorp? Waarbij door medewerkers en bewoners het dorpsgevoel gekoesterd wordt.

Dan is dit iets voor jou!
De Locatie ligt +/- 15 km van Breda en/of Tilburg vandaan. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en hun familie zich thuis voelen bij ons. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Jouw functie
Je maakt deel uit van een klein zelfstandig team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg en welzijn van de bewoners. De bewoner staat centraal, we werken in samenspraak en onderlinge afstemming met de bewoner en hun naasten. Wij gaan met hen in gesprek, luisteren naar hen en kijken voornamelijk naar de mogelijkheden. Wij stimuleren hen om zelf te doen wat zij nog kunnen, met hulp van hun naasten of van onze medewerkers als dat nodig is. Met mensgerichte zorg streven we naar kwaliteit van leven.

Jezelf verplaatsen in iemands behoeften en wensen staat in jouw rol als verzorgende IG iedere dag centraal. Niet één dag is hetzelfde. Samen met collega’s, familie en vrijwilligers weet je een veilige omgeving te creëren. Je ziet het unieke in elke mens en weet de eigen regie te waarborgen waarbij het leven voortzetten centraal staat. Dit sluit aan op de “Bedoeling” van Thebe. Jouw kennis en ervaring deel je ook met het team, zodat er sprake is van persoonlijke - en teamontwikkeling.

Locatie:
Thebe De Geerhof is een overzichtelijk, kleinschalig woonzorgcentrum. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en hun familie zich thuis voelen bij ons. Wij gaan met hen in gesprek, luisteren naar hen en kijken verder dan hun ziektebeeld en beperkingen. Zo leren wij hen echt kennen en kunnen wij hen zorg op maat aanbieden. Wij stimuleren hen om zelf te doen wat zij nog kunnen, met hulp van hun naasten of van onze medewerkers als dat nodig is.

Het streven is altijd dat elke cliënt van de Geerhof zich thuis en op zijn/haar gemak voelt.

Over jou
 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG met ervaring en affiniteit in ouderenzorg. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG;
 • Je bent een enthousiaste, deskundige, warme persoonlijkheid met passie voor de zorg en grote affiniteit voor kwetsbare zorgvragers;
 • Je bent iemand die graag bijdraagt aan het welzijn van ouderen en hun naasten;
 • Je hebt respect voor eigenheid en waardigheid van elke bewoner en bent flexibel, actief en zelfstandig;
 • Je bent communicatief vaardig, representatief, en rustig van aard;
 • Je bent laagdrempelig in contact en een verbinder in contact met teamleden en mantelzorgers;
 • Je geeft en ontvangt feedback en waardering aan je collega’s en kunt goed samenwerken;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht;
 • Je bent flexibel.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.466,72 - max. € 3.256,53. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt deze functie bij Thebe je aan? Solliciteer dan direct met jouw CV.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Noortje Backx, bereikbaar op het algemeen nummer van De Geerhof 0161-458811

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur