zoekt een

Coördinerend Verzorgende IG

Werk je graag met en tussen de mensen? Help jij graag met de best mogelijke zorg?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een Coördinerend Verzorgende IG voor Erasplaats Tilburg van Thebe Kleinschalig Wonen.  

Als verzorgende IG bied je warme en persoonlijke zorg aan de psychogeriatrische en somatische bewoners van onze kleinschalig woonvoorziening in Tilburg en Dongen. Dit doen we 24 uur per dag. Je helpt zo veel mogelijk de bewoner om zijn of haar eigen leven te leiden en stimuleert zelfstandigheid en zelfredzaamheid.   Ben jij de schakel, die in ons team een belangrijke bijdrage aan onze zorg wil leveren? Die de zorg afstemt met de zorg coördinator en een warm hart heeft en klaar staat voor anderen? 

De Kleinschalige Woonlocaties  
In de levendige, stadse wijk Oud-Noord in Tilburg vind je de kleinschalige woonvoorziening Erasplaats. Er wonen ongeveer 28 bewoners verdeeld over 4 woningen.   Op Erasplaats zijn 3 woningen waar mensen met dementie wonen die intensieve begeleiding en 24 uur nabijheid van zorg nodig hebben (PG). 1 woning is voor mensen die door lichamelijke klachten niet meer zelfstandig kunnen wonen (Somatiek). Meer zien van deze locatie? Klik hier!

Thebe Don Sarto is een kleinschalige woonvoorziening in de wijk Groenewoud in Tilburg. Don Sarto bestaat uit 2 x 2 woningen voor mensen met dementie die intensieve begeleiding en 24 uur nabijheid van zorg nodig hebben (PG). Er wonen ongeveer 28 bewoners verdeeld over 4 woningen.  Meer zien van de locatie? Klik hier!

Thebe Kloosterpad is een kleinschalige woonvoorziening in een deels oude boerderij in het gezellige Brabantse dorp Dongen. Kloosterpad bestaat uit 3 woningen waar mensen met dementie wonen die intensieve begeleiding en 24 uur nabijheid van zorg nodig hebben (PG). Er wonen 24 bewoners verdeeld over de 3 aaneengeschakelde woningen.  Meer zien van de locatie? Klik hier!

Het dagelijks leven in de Kleinschalige woonlocaties en de manier waarop we met elkaar omgaan is huiselijk en ongedwongen.   

Jouw werkdag
Je start je dienst met een overdracht van je collega en bespreekt samen de belangrijke zaken en elke bewoner afzonderlijk. Daarna ga je zelfstandig beginnen aan je dienst en heb je de volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen. Je stelt de bewoner centraal en organiseert alle daarmee samenhangende ondersteunende (administratieve) werkzaamheden.  
Uiteraard kun je een collega raadplegen als je hulp nodig hebt, maar je dopt je boontjes voornamelijk zelf en met de bewoners.  Je runt een huishouden met ongeveer 7 bewoners en hebt dus verschillende hulpvragen. De begeleiding is divers en kan per dag verschillen. Welzijn en welbevinden staan voorop en zorgen er tevens voor dat geen dag hetzelfde is. 

Over jou

 • Kleinschalige woonvoorzieningen met daarbij een zelfstandig takenpakket spreekt jou aan. 
 • Jij ziet het unieke in elke mens en weet een omgeving te creëren die aansluit op die behoefte?
 • Jij kijkt en luistert met aandacht en werkt nauw samen met de cliënt, hun naasten, je collega’s en andere zorgverleners? Jij ziet wat nodig is in de dagelijkse zorg en doet al het mogelijke om het te realiseren. 
 • Jij bent proactief en reflectief ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling en ziet het als uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen. 
 • Je kan goed zelfstandig werken, bent creatief en je vindt het leuk om je eigen draai ergens aan te geven en het de bewoners zo plezierig mogelijk te maken. 
 • Je hebt ervaring en affiniteit met PG en Somatische zorg.
 • Jij beschikt uiteraard over een diploma verzorgende IG.
 • Jij bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten. 

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.461,95 - max. € 3.417,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Eveline van den Dries - Lapidaire, HBO verpleegkundige, telnr. 06-23 96 88 79.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures