zoekt een

Medewerker ondersteuning

Ben jij de servicegerichte collega met een hart voor de zorg die wij zoeken?

Dan is dit iets voor jou!
Het uitvoeren van een breed scala aan ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van het welzijn van cliënten, waarbij de regie van het eigen leven en de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd, dan wel in stand gehouden. Bij dit alles staat de cliënt en zijn behoefte centraal.

Thebe Don Sarto

Thebe Don Sarto is een kleinschalige woonvoorziening in de wijk Groenewoud. Er wonen 28 bewoners verdeeld over 2 woonlagen. Het dagelijks leven in de Kleinschalige woonlocaties en de manier waarop we met elkaar omgaan is huiselijk en ongedwongen.

Voor een indruk: https://www.thebe.nl/thebe-in-uw-buurt/woonzorgcentra/thebe-don-sarto/

Jouw werkdag
Locatie Don Sarto is een kleinschalige woonvoorziening in Tilburg waar ongeveer 28 psychogeriatrische cliënten wonen. Als medewerker ondersteuning maak je onderdeel uit van een zorgteam op de locatie. De medewerker ontvangt vragen van collega’s uit het zorgteam. Thebe werkt met zelfstandig functionerende teams met een manager op afstand en coaching op de locatie. Dat brengt een nauwe samenwerking binnen je team. Je doet het samen!

Voorbeelden van je werkzaamheden zijn:

  • Ondersteuning op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden in de omgeving van de cliënt en in algemene ruimten.
  • Werkzaamheden rondom welzijn (maaltijden bereiden, activiteiten op locatie).

Over jou
Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met bovengenoemde taken en aantoonbare ervaring heeft. Dit kan met een achtergrond van horeca, facilitair of welzijn. Klantvriendelijkheid, hulpvaardigheid en inlevingsvermogen zijn vereist in de omgang met cliënten, mantelzorgers en collega’s. Ook een representatief voorkomen en gedrag hoort hier bij.

Daarnaast:
  • Praktische ervaringskennis van huishoudelijke werkzaamheden, aangevuld met kennis van werkvoorschriften.
  • Kennis op het gebied van relevante richtlijnen op voedselhygiëne of bereid zijn bij te scholen.
  • Zelfstandig kunnen werken.

Je krijgt een contract aangeboden van maximaal 20 uur per week. Uren zijn in overleg te bepalen. De werktijden zijn op dit moment: van 08:00 tot 14:00 uur en van 14.00 tot 20.00 uur. Vanzelfsprekend horen daar ook weekenden bij.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.081,25 - max. € 2.541,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast over de functie van medewerker ondersteuning solliciteer dan via de sollicitatiebutton en voeg je CV toe. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Solange Hermans, HBO verpleegkundige, telnr. 06-53 94 49 82. Zij belt je dan terug.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SDW

Huishoudelijk medewerker

Roosendaal
Parttime
Prisma

huishoudelijk medewerker spirealaan

Rosmalen
8 - 12 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medewerk(st)er Logistiek

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur