zoekt een

Bijbaan in de zorg? Wij zoeken jou! Breda Noord

Wil je wat betekenen voor anderen? En ook nog eens goed bijverdienen? Bij Thebe bieden we jou waardevol werk als oproepkracht! We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

We zoeken vakantie-, weekend- en/of oproepkrachten om onze wijkteams te versterken. Vind jij het als student helpende, verzorgende IG of student verpleegkunde leuk om zorg te bieden aan huis? Jouw bijdrage helpt onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Dan is dit iets voor jou!
Als student helpende, verzorgende IG of verpleegkunde werk je zelfstandig in de wijk en heb je te maken met veel verschillende zorgvragen van cliënten. Natuurlijk word je eerst ingewerkt binnen ons team zodat je met een fijn en bekwaam gevoel zelfstandig de wijk in kan gaan. Van tevoren kijken we samen met jou welke handelingen jij al wel mag en kan doen en welke nog niet. In de wijk komen we namelijk van alles tegen. Van katheterzorg tot aan hulp bij het douchen en van injecteren tot aan oefenen met een cliënt om zelf de steunkousen aan te kunnen doen.

Jij haalt je energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar leven te leiden. Hierin kijk je tevens naar de mogelijkheden op gebied van zelfredzaamheid, eventueel met hulp van een collega. Je bent het aanspreekpunt van de cliënt en diens naasten en je durft te handelen in soms complexe of acute situaties. Natuurlijk is er altijd een collega bereikbaar in de wijk waarop jij terug kan vallen wanneer je hulp nodig hebt. Daarnaast heb je in de wijk tevens contact met andere disciplines zoals bijvoorbeeld de ergotherapeut en de apothekersassistente. Samen met het zelfsturende team bewaak je de kwaliteit van zorg voor de cliënt.

Kortom een vakantie/oproep/weekend baan waarin je verantwoordelijkheid krijgt en veel kan leren!

Jouw werkdag
Je werkt binnen je eigen buurtteam samen met zo’n 15 andere collega’s en een manager op afstand. De uren zijn in overleg te bepalen, een 0-uren contract behoord ook tot de mogelijkheden. Het hebben van een rijbewijs en beschikking tot een auto is een handig, maar voor de sportievelingen onder ons, het is op de fiets ook goed te doen. Bij het kantoor in de wijk staat een elektrische deelfiets die iedereen in het team kan gebruiken. Binnen ons team draaien wij over het algemeen geen gebroken diensten!

Breda is een stad met diverse wijken, elk met hun eigen karakter en sfeer. Ieder buurtteam bestaat uit betrokken, professionele verzorgenden en verpleegkundigen. Wij bieden passende verpleging en verzorging samen met uw naasten, mantelzorgers en met andere professionals.

Voor meer informatie over ieder team klik op de link; Buurtteam Belcrum, Buurtteam Hoge Vucht, Buurtteam Breda Centrum, Buurtteam Princehage, Buurtteam Breda Tuinzigt, Buurtteam Haagse Beemden, Buurtteam Breda Centrum

Heb je interesse, neem contact op en loop gerust een keertje mee!

Over jou
 • Je vraagt op tijd om hulp, je kent je grenzen in bekwaam- en bevoegdheid en hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie;
 • Je haalt er energie uit om cliënten te stimuleren in de zelfredzaamheid;
 • Je bent hulpvaardig, vriendelijk en flexibel;
 • Je weet om te gaan met onverwachte situaties;
 • Je kunt je goed inleven in een ander;
 • Je doet de opleiding verzorgende IG of verpleegkunde, MBO of HBO. Je zit minimaal in je tweede leerjaar.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.236,57 - max. € 3.256,53. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de inhoud van deze rol of over de teams? Neem dan contact op met Anja van Loon - coördinator zorgteams teams Breda Noord tel. 06-34488180 ook onze afdeling recruitment staat klaar om je vragen te beantwoorden; Monique van Dijck - Recruiter Wijkverpleging tel. tel:06-57849377

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur