zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde

Thebe zoekt een sociaal en communicatief vaardige specialist ouderengeneeskunde voor de regio Midden- en West-Brabant. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de ouderenzorg?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe heeft twee werkregio's te weten Midden en West Brabant met in totaal 23 locaties waar zorg en behandeling wordt geboden. De werkzaamheden voor deze functie vinden plaats in beide regio's. Thebe is een grote organisatie met veel specialistische vormen van zorg en behandeling: Complexe somatische en PG-zorg, Geronto-psychiatrie, Niet Aangeboren Hersenletsel, Jong dementerenden, Cognitieve neuro revalidatie, beademingszorg en Geriatrische revalidatie zorg. Als expert kun je dus vele kanten uit en heb je ruimte om je verder te ontwikkelen.

Het team van artsen is ondergebracht bij het organisatieonderdeel Behandeling en Expertisecentrum; een sterke en multidisciplinaire groep (Verpleegkundig specialist, basisarts, kaderarts, AIOS) die de lat hoog legt, waarbij naast goede onderlinge samenwerking tevens aandacht blijft voor de eigenheid van iedere vakgroep. In Behandeling en Expertisecentrum werken ongeveer 150 behandelaren uit alle relevante disciplines, aangestuurd vanuit ons concept Zelfstandige Teams door een manager B&E en een medisch manager.

Thebe vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk eigen regie houden, ook als professionele zorg en ondersteuning nodig is. Onze visie op zorg hebben wij onder woorden gebracht in de Bedoeling.

Jouw werkdag
Als specialist ouderengeneeskunde neem je de medische eindverantwoordelijkheid voor een deel van onze 800 cliënten en zet je je in om, samen met collega’s en andere disciplines, de cliëntgerichte zorg en de ontwikkeling van het vak binnen de dynamische organisatie verder vorm te geven. Je werkt in een vrij groot team met veel specialisaties waarmee je stappen maakt en saamhorigheid erg belangrijk is. Samen met collega artsen ontwikkel je het medisch beleid, heb je een groot aandeel in het door ontwikkelen van de medische vakgroep en het versterken en bewaken van de kwaliteit van zorg binnen Thebe.

Naast jouw werk als arts ben je betrokken bij het Expertisecentrum, een van de 8 strategische pijlers van Thebe. Als Specialist ouderengeneeskunde ben je vaak de inhoudelijke kartrekker en krijg je de kans om op thema's/ specialismen kennis en expertise verder te ontwikkelen en onderzoek te doen (praktijk onderzoek, promotie, lecture practitioners etc.). Ten slotte zijn we ook opleidingsinstituut, ook daarin is het mogelijk om een rol te spelen als opleider.

Over jou
 • Je bent gedreven, openhartig en flexibel en bent naast zelfstandig ook een echte teamspeler;
 • Je ziet het als een vanzelfsprekendheid om met andere disciplines samen te werken en werkt binnen deze regio graag met de doelgroepen GRZ, eerstelijns jong dementerenden, palliatieve zorg en NAH;
 • Je beschikt over tact, geduld, overtuigingskracht en kan mensen motiveren en stimuleren;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent collegiaal en in staat goede contacten te onderhouden en met de verschillende zorg- en behandelteams en verwijzers, zoals huisartsen en ziekenhuis, dat maakt je werk uitdagend:
 • Je levert een actieve bijdrage in het artsenoverleg en hebt ervaring in één of meerdere van de bovenstaande genoemde aandachtsgebieden of een duidelijk gemotiveerde interesse voor een aandachtsgebied;
 • Je bent ambitieus, kan en durft vernieuwend en buiten kaders te denken en te handelen;
 • Je hebt de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde afgerond en bent BIG geregistreerd;
 • Een afgeronde kaderopleiding PG is een pré, maar wij bieden ook de mogelijkheid om de opleiding via Thebe te volgen;
 • Je hebt affiniteit met WZD;
 • Tot slot beschik je over een rijbewijs en eigen auto.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 6.416,53 - max. € 9.487,62. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Wil jij onze nieuwe specialist ouderengeneeskunde worden? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en voeg jouw CV toe.

Heb je nog vragen neem dan contact op met Charlotte van Weerelt (SO en vakgroep voorzitter) telnr. 06-18 96 03 29/ 088-117 8370.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg