zoekt een

HBO verpleegkundige in de wijk

Ben jij die enthousiaste HBO-verpleegkundige die naast haar rol als HBO-verpleegkundige in de wijk ook de rol als werkbegeleider in het leerteam kan oppakken?

Dan is dit iets voor jou!
Even kort voorstellen; Wij zijn sinds april 2019 een nieuw team in Oisterwijk. Wij zijn geen regulier buurtteam maar een leerteam. Ons leerteam bestaat uit vier gediplomeerde werkbegeleiders en de overige twaalf medewerkers bestaat uit stagiaires en leerlingen in opleiding. De leerlingen dragen onder begeleiding van de werkbegeleiders zorg voor alle werkzaamheden in het team.

Als HBO-verpleegkundige en werkbegeleider dien je erg flexibel en ruimdenkend te zijn. In het leerteam ben je de voorbeeldfunctie en eindverantwoordelijke voor alle zorg gerelateerde zaken. Je hebt dus te maken met twee soorten klanten, zowel de leerlingen als de cliënten. We zijn nog een jong team en daardoor nog volop in ontwikkeling. We zoeken iemand die ons team samen met ons naar een hoger niveau kan tillen.

Het gaat om een dienstverband van gemiddeld 28-32 uur per week. Als HBO-verpleegkundige kom je veel verschillende situaties tegen, je verleent zorg aan jong en oud en ook de complexiteit van zorg varieert per client situatie. Daarnaast zijn we nog bezig om ons netwerk uit te breiden in het Oisterwijkse. Ben jij een ervaren wijkverpleegkundige die de kar mee wil trekken. Beschik jij over een goede helicopterview en ben je een fijne teamplayer, dan ben jij de aangewezen persoon die wij zoeken.

Jouw werkdag
We verzamelen in de ochtend op kantoor, er is dan ruimte om je ochtendroute voor te bereiden en in het leerteam geven de leerlingen hun leerdoelen aan waarmee ze die dag aan de slag willen gaan. Jij als werkbegeleider bespreekt met hen hoe ze dat willen aanpakken en hoe jij ze daarbij kan ondersteunen.

Je route kan per dag wisselen. Iedere client situatie is verschillend, bij de een zal de problematiek voornamelijk op somatisch vlak liggen waar dat bij een ander op psychosociaal vlak zit. Daarnaast hebben we ook veel te maken met mantelzorgers. De rest van jouw dag zit vol met diverse werkzaamheden; digitale dossiers bijwerken op je iPad, contact onderhouden met verschillende disciplines en met familie/mantelzorgers. Naast de werkzaamheden voor de client ben je verantwoordelijk voor aandachtsvelden en andere teamtaken, we zijn tenslotte naast een leerteam ook een zelfsturend team. Planning, roostering, continuïteit van zorg en kwaliteitszorg valt allemaal onder onze eigen verantwoordelijkheid.

Alle voorkomende dagtaken pak je op samen met de leerlingen. Jij bent in staat de leerlingen in hun kracht te zetten en het leerproces te waarborgen.

Over jou
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
  • Je hebt affiniteit met het begeleiden van leerlingen/stagiaires en ziet vooral hun mogelijkheden;
  • Je beschikt over motiverende coaching vaardigheden;
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling;
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk;
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige Hbo-v met al de nodige werkervaring;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 3.013,60 - max. € 4.370,94, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met, Anke Nizet, manager, 06-42642635.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg