zoekt een

Verzorgende IG of MBO verpleegkundige (groepswoningen)

We willen meer leefplezier toevoegen aan de dagen van de bewoners van Park Stanislaus. Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG of MBO verpleegkundige en kun je hieraan een betekenisvolle bijdrage leveren? Heb je ervaring in de ouderenzorg en zie jij de mens in plaats van de cliënt? Top!

Dan is dit iets voor jou!
Je maakt deel uit van team Kleinschalig wonen, de groepswoningen binnen Park Stanislaus. Je werkt met een unieke doelgroep; mensen die bekend zijn met dementie. Je bent een warm, nieuwsgierig mens met oog voor anderen en verplaatst je met veel liefde en geduld in hun belevingswereld. Je werkt in een enthousiast team dat dagelijks bewuste keuzes maakt in verbetertrajecten zoals sfeer en beleving, welzijn en zorgtechnologie. Wij streven er naar om per 1 januari 2023 een open locatie te zijn, met keuze- en bewegingsvrijheid voor alle bewoners met veiligheid op maat. Zie je het unieke in elke mens en weet je een omgeving te creëren die past bij de behoefte en aansluit op de “Bedoeling” van Thebe? Van harte welkom!

Over jou
Om bij Thebe als Verzorgende IG/ MBO Verpleegkundige te starten breng je een passend MBO diploma mee. Je bent een echte aanpakker, enthousiast, energiek en je hebt een flexibele instelling. En je staat open voor zorginnovatie, zorgtechnologie en alle vernieuwingen die dit met zich meebrengt.

Het is fijn als je 28 uur per week beschikbaar bent. Je bent flexibel in jouw werktijden. We zien het als een pre als je ervaring hebt met coaching op de werkvloer.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Dionne de Wilde op +31881175700. Zij zorgt dan dat een van de Verpleegkundigen uit het team je terugbellen met de antwoorden op je vragen.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dunya zorg en welzijn

BBL opleidingsplaatst

Breda
Parttime
Oktober

Leerwerktraject Verzorgende IG - Merefelt

Veldhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Zorgcoördinator (EVV-er) woongroep

Geertruidenberg
In overleg