zoekt een

Verpleegkundig Specialist

Ben jij een verpleegkundig specialist en gaat jouw hart sneller kloppen van het inhoudelijke zorgvak, maar stroop je ook graag de mouwen op om bij te dragen aan de ontwikkelingen in de zorg en in onze organisatie?

Dan is dit iets voor jou!
Je belangrijkste taak als verpleegkundig specialist is het in kaart brengen van alle relevante medische en verpleegkundige aandachtspunten en hun onderlinge samenhang. Dit doe je voor de cliënten waarvan jij de regiebehandelaar bent. Je interpreteert observaties en onderzoeksresultaten, stelt diagnoses, doet verwijzingen, voert overleg met betrokken disciplines en maakt op basis daarvan een multidisciplinair behandelplan. Je ondersteunt de cliënt en hun naasten bij het stellen van realistische doelen (advance care planning) en je voert hierop multidisciplinair de regie o.a. tijdens MDO’s (multidisciplinair overleg), medische visites en gedragsvisites. Daarnaast handhaaf en verbeter je de kwaliteit van zorgverlening, met name waar deze raakvlakken heeft met het adequaat uitvoeren van het behandelbeleid en het realiseren van een therapeutisch woonzorg- en behandelklimaat. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van behandelprocedures en richtlijnen. Ook heb je een of meerdere aandachtsvelden waarvan je de stand van zaken bijhoudt om daarvan de vertaalslag te kunnen maken naar Thebe.

Thebe is een grote organisatie met veel specialistische vormen van zorg en behandeling, waaronder complexe somatische en PG-zorg, geronto-psychiatrie, cognitieve-neurorevalidatie en geriatrische revalidatie. Je maakt deel uit van een brede medische vakgroep met specialisten Ouderengeneeskunde (waaronder diverse kaderartsen), verpleegkundig specialisten, basisartsen en AIOS, die goed samenwerken en gezamenlijk voor hun taak staan. Thebe werkt met zelfstandig functionerende teams. De medische vakgroep heeft een duaal management (manager behandeling en medisch manager) en heeft als zelfstandig functionerend team een hoge mate van eigen regie en regelruimte.

De verpleegkundig specialist is binnen Thebe inmiddels een vertrouwd gezicht en goed ingebed in de organisatie. De medische vakgroep bestaat ongeveer voor de helft uit artsen en voor de helft uit verpleegkundig specialisten. Binnen de vakgroep zijn verpleegkundig specialisten een volwaardige en gelijkwaardige gesprekspartner. Ten slotte zijn we een opleidingsinstituut. Als expert kun je dus vele kanten uit en heb je alle ruimte om je verder te ontwikkelen of sub specialiseren. Als verpleegkundig specialist ontvang je een arbeidsmarkttoeslag van 10%.

Wil je weten hoe behandelaren het werken bij Thebe ervaren? Lees het verhaal en bekijk de video van Chris van Laarhoven en Ans Mulders. Je kunt ALLE verhalen vinden op: https://www.werkenbijthebe.nl/verhalen/.

Over jou
  • Als verpleegkundig specialist ben je in het bezit van een hbo-diploma verpleegkunde aangevuld met de masteropleiding tot Advanced Nursing Practice;
  • Je bent BIG geregistreerd.;
  • Onze doelgroepen spreken je vanzelfsprekend aan en je hebt bij voorkeur recente ervaring met het werken in de chronische zorg en in een verpleeghuissetting;
  • Je kunt zelfstandig en multidisciplinair werken;
  • Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • In verband met de vele locaties die de behandelsector bedient, ben je in het bezit van rijbewijs en auto;
  • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 3.676,03 - max. € 5.456,77, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van verpleegkundig specialist jou aan? Solliciteer dan direct door op ‘solliciteer nu’ te klikken.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van de volgende verpleegkundig specialisten: Esther van Gorp telnr. 06-13 21 78 86, Tessa Tenthof van Noorden telnr. 06-83 24 08 95 of Chris van Laarhoven telnr. 06-34 37 26 99.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

HBO verpleegkundige Orthopedie

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Meeting Care Thuiszorg

HBO-verpleegkundige (wijkverpleegkundige)

Tilburg
In overleg