zoekt een

Verzorgende IG

Ben jij een gedreven verzorgende IG? Zie jij jezelf als carrièretijger, spin in het web en de bezige bij? Heeft werken met complexe somatische zorgvragers jouw voorkeur? Spreekt een baan binnen een kleinschalige woonsetting met persoonlijk contact en een huiselijke sfeer jou aan?

Dan is dit iets voor jou!
Team Houtmarkt-Begijnhof is op zoek naar een nieuwe collega, uren in overleg! Wij zijn een leuke, jong en dynamische team met de blik vooruit. Continue verbeteren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zodat wij de beste zorg kunnen leveren aan onze bewoners. Onze afdeling bestaat uit 6 short-stay plaatsen en 20 langdurige verblijfplaatsen.

De zorgvraag van onze bewoners heeft een somatische grondslag. Er is een variëteit aan ziektebeelden. Elke bewoner vraagt om zijn of haar eigen zorg en benaderingswijze. Door de grote diversiteit zal dus geen enkele dag hetzelfde zijn!

Over jou
Wij zoeken een spontane, gedreven en hardwerkende collega met een hart voor de zorg. Jij bent leergierig en wilt je continue blijven ontwikkelen. Jij hebt kennis van diverse somatische problematieken en vervult jouw rol als verzorgende IG op jouw eigen manier. Jij hebt affiniteit met de doelgroep complexe somatiek en weet de zorg zodanig te organiseren dat de bewoner centraal staat.

Wij zoeken een assertieve collega die niet bang is om feedback te geven aan collega's. Iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat en door middel van continue reflecteren en evalueren de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg levert.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.177,10, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast over de functie van verzorgende IG? Solliciteer dan direct met jouw CV.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Natascha van Kats telnr. 088-17 71 705

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Begeleider senioren

Tiel
20 - 32 uur
Laverhof

Flexmedewerker Laverhof

Schijndel
0 - 28 uur