zoekt een

MBO Verpleegkundige in de wijk

Ben jij een enthousiaste en ondernemende MBO verpleegkundige die graag in de wijk wil werken? Houd je van zelfstandig werken in een team? Streef jij altijd naar de beste zorg en wil je graag je steentje bijdragen aan de zorg van de toekomst?

Dan is dit iets voor jou!
Als MBO verpleegkundige werk je zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. De zorgverlening is afwisselend. Naast je zorgtaken bij cliënten ben je binnen een team ook verantwoordelijk voor bepaalde aandachtsvelden.

De zorg heeft nu en de komende jaren te maken met veel uitdagingen, zoals een tekort aan zorgmedewerkers en steeds meer ouderen. Het is dus belangrijk dat we het anders, slimmer gaan doen. Daar lever jij ook een bijdrage aan.

Over jou
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie en een VOG;
  • Werktijden en uren zijn in overleg. Wel is het prettig als je flexibel bent en wisselende diensten wilt werken (ochtend, middag, avond);
  • Je bent ontwikkelingsgericht (bij Thebe zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen) en een creatieve denker;
  • Innovaties en nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg zie je vooral als uitdaging.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Benieuwd naar de functie van MBO Verpleegkundige en de uitdagingen waar we voor staan? Solliciteer dan direct via de knop 'Solliciteer nu'.

Wil je eerst wat meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marian Theeuwes- van den Hout telnr. 06-51 95 66 47 of Sonja Aerts telnr. 06-46 72 51 89.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Yvonne de Laat
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Schijndel
24 - 32 uur
Amarant

Persoonlijk Begeleider Wonen NAH

Breda
24 - 28 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime