zoekt een

Basisarts met ambitie tot opleiding Specialist Oudergeneeskunde

Binnen onze opleidingsgroep hebben we voortdurend plaats voor vier assistenten in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Ben je een basisarts en heb je (mogelijk) interesse in de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde? Spreekt dit je aan?

Dan is dit iets voor jou!
Als basisarts draag je zorg voor het medisch onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten met een midden tot complexe samengestelde zorgvraag. Je zet je in, samen met collega’s en andere disciplines, om de cliëntgerichte zorg vorm te geven. Hiervoor stel je een behandelplan op en bepaalt in overleg met de specialist ouderen geneeskunde (SO) behandeling en begeleiding.

Het team van artsen is ondergebracht bij het Behandel en Expertisecentrum; een dynamisch team waarbij naast goede samenwerking tevens aandacht blijft voor de eigenheid van iedere vakgroep. In het Behandeling en Expertisecentrum werken ongeveer 150 behandelaren uit alle relevante disciplines, aangestuurd vanuit ons concept Zelfstandige Teams door een manager B&E en een medisch manager.

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg, waarbij de nadruk ligt op zelf, eigen & waardig. Samen met de cliënt, hun naasten en andere zorgverleners werken we aan de hoogst haalbare en welkom. Thebe vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk eigen regie houden, ook als professionele zorg en ondersteuning nodig is. Onze visie op zorg hebben wij onder woorden gebracht in onze Bedoeling.

Voor meer informatie zie dit filmpje.

Jouw werkdag
Geen enkele dag is saai, laat staan hetzelfde. Het feit dat we een grote diversiteit binnen de cliënten doelgroepen hebben draagt hier zeker aan bij. Je kunt daarbij onder andere denken aan: cliënten met een somatische aandoening, cliënten met niet aangeboren hersenletsel en cliënten met een psychogeriatrische aandoening. Naast deze verschillende expertisegebieden werken we uiteraard aan professionalisering van zorgpaden en -programma’s en werken we continue aan de ontwikkeling van kennis en expertise. Binnen Thebe zijn cliënten van verschillende leeftijden woonachtig. Elke dag merk je hoe waardevol je bent voor de cliënten, hun mantelzorgers en voor de zorgteams. Aan het einde van de dag ga jij als basisarts met een goed gevoel weer naar huis. Je doet ertoe!

Over jou
 • Je bent gedreven, ondernemend en flexibel bij zowel praktisch zaken als bij veranderingen;
 • Naast een hoge mate van zelfstandigheid is het nauw samenwerken met andere disciplines een vanzelfsprekendheid voor je;
 • Je beschikt over tact, geduld, overtuigingskracht en kan mensen motiveren en stimuleren;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent collegiaal en in staat goede contacten te onderhouden met de verschillende zorg- en behandelteams en verwijzers, zoals huisartsen en ziekenhuis;
 • Je bent ambitieus, je kan en durft vernieuwend en buiten kaders te denken en te handelen;
 • Je hebt de opleiding tot arts afgerond en bent BIG-geregistreerd;
 • Tot slot beschik je over een rijbewijs en eigen auto.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 4.726,38 - max. € 6.583,78. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Irene Leijten, specialist ouderengeneeskunde en kaderarts opleiden, telnr. 076 - 52 66 604.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg