zoekt een

Assistent Zorg

Ben jij onze nieuwe zorgondersteuner die de opleiding tot zorg assistent wil doen?
Wij willen meer leefplezier toevoegen aan de dagen van de bewoners van de Clossenborch. Ben jij een van onze nieuwe Bezige Bijen en kun je hieraan een betekenisvolle bijdrage leveren?

Dan is dit iets voor jou!
Je maakt deel uit van de verzorgingsafdeling Groenendael binnen de Clossenborch. Je bent een warm, nieuwsgierig mens met oog voor anderen en verplaatst je met veel liefde en geduld in hun belevingswereld. Je hebt volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen.

Als assistent zorg verricht je werkzaamheden in de woon- en verblijfomgeving van de bewoners van het zorgcentrum. Je zorgt voor een goede sfeer en gezelligheid. Je biedt ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en gastvrijheid. Een flexibele werkhouding is belangrijk, want de werkzaamheden kunnen van dag tot dag verschillen. 

Over jou
Om deze functie te kunnen beoefenen biedt Thebe jou een verkort traject aan waardoor je direct aan de slag kunt als zorgmedewerker. We bieden je een verkort gecertificeerd traject van zorg ondersteuner tot assistent zorg tot helpende naar eventueel helpende plus.
Het traject om een certificaat te halen bestaat voor assistent zorg uit 4 dagdelen waarna je aansluitend het traject helpende ingaat, bestaande uit 6 dagdelen. Ga je verder tot helpende plus, dan ga je een traject in bestaande uit 12 dagdelen. Als je daarna nog verder door wilt leren, bijvoorbeeld naar verzorgende IG of uiteindelijk naar verpleegkundige, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Om bij Thebe te starten breng je daarnaast het volgende mee: 
 • Je beschikt over een werk- denkniveau vanaf MBO 2 niveau (geen diploma vereist).
 • Je hebt affiniteit met de ouderen. Je bent betrokken, vriendelijk en warm naar bewoners toe. Je staat klaar om anderen te helpen. 
 • Het is fijn als je minimaal 10 uur per week beschikbaar bent. Jij geeft aan hoeveel uren je graag wil werken.
 • Je bent flexibel in jouw werktijden en werkt wisselende dagen en diensten, waaronder ook avonden, weekenden en feestdagen. 
 • Wij bieden jou een in eerste instantie een contract aan voor 1 jaar.
 • Je kunt je goed inleven in een ander en bent een luisteraar met aandacht.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent in staat fysieke werkzaamheden te vervullen. 

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 1.956,25 - max. € 2.416,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast over de functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button met een CV. Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met
Hanneke Slegentenhorst, telnr 088-11 73 700.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures