zoekt een

aspirant leerling Helpende/Verzorgende/Verpleegkundige

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in de zorg en wat betekenen voor onze bewoners, maar heb je daar nog niet de juiste opleiding voor afgerond?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe Aneas is op zoek naar studenten die momenteel een opleiding volgen in de zorg. Ben je bezig met een opleiding tot helpende, verzorgende IG of verpleegkundige?

Lees dan verder...

Als aspirant leerling verzorgende maak je direct onderdeel uit van het team van de afdeling waar je geplaatst wordt. Je doet veel werkervaring op, omdat je een x aantal uur per week mee kunt kijken én werken met je collega’s.

Doordat je persoonsgerichte zorg biedt, geef je de bewoners datgene waar zij blij van worden en dat voelt goed.

Wie zijn wij?

Aeneas ligt in de wijk Boeimeer in Breda. Er hangt een gastvrije en gezellige sfeer. Er worden veel activiteiten georganiseerd om onze bewoners een leuke dag te bezorgen. Grotere feestjes met muziek maar net zo belangrijk zijn de kleine activiteiten als samen de krant lezen, een puzzel maken of een liedje zingen.

Aeneas is een verpleeghuis waar mensen wonen die complexe zorg nodig hebben. Er wonen ongeveer 120 bewoners/cliënten. We hebben verschillende woongroepen:
 • Ouderen met dementie (PG: psychogeriatrie)
 • Jongere mensen met dementie (JD: jong dementerenden)
 • Mensen met een lichamelijke beperking (Somatiek)
 • Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Mensen - zowel cliënten als medewerkers - voelen zich bij ons thuis en ervaren geborgenheid. Juist daardoor zijn we in staat de best mogelijke zorg te leveren.

Over jou
 • Je volgt op dit moment een opleiding in de zorg en bent 2e jaars of hoger (Helpende, Verzorgende IG, MBO verpleegkunde)
 • Je bent voornemens in de zorg te gaan werken en zoekt naast je studie een bijbaan voor een bespreekbaar aantal uur per week
 • Je wilt leren en ervaring opdoen
 • Je bent flexibel, hebt een zorghart en bent een echte teamplayer

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 4.264,33, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Natascha van Kats - Dernee op via tel.nr. 06-13012098

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures