zoekt een

MBO verpleegkundige

Ben jij een MBO verpleegkundige die met een mensgerichte aanpak gaat voor het optimale welzijn en welbevinden van onze bewoners?

Dan is dit iets voor jou!
Locatie de Clossenborch is voor haar PG afdeling op zoek naar een MBO verpleegkundige, uren in overleg. Als MBO verpleegkundige doe je niets liever dan mensen verzorgen en verplegen en vind je kwaliteit van leven belangrijk. De beste zorg voor de medemens staat voorop, maar je verliest jouw zorgcarrière en persoonlijke ontwikkeling niet uit het oog. Naast dat je werkzaam bent op de afdeling, draai je als verpleegkundige verantwoordelijke diensten voor de hele locatie (op toerbeurt met je collega's).

Wat betreft kennis en kunde beschik je over kwalificaties en competenties overeenkomstig de functie van Verpleegkundige niveau 4 met interesse in en kennis van complexe zorg. Je ziet het unieke in elke mens en weet een omgeving te creëren die pas bij die behoefte aansluitend op de “Bedoeling” van Thebe

Locatie De Clossenborch
In zorgcentrum Thebe | De Clossenborch in Hilvarenbeek wordt zorg verleend aan verschillende doelgroepen, zowel psychogeriatrisch als somatiek, verspreid over verschillende afdelingen. Tevens wordt er zorg geboden op het gebied van extramurale zorg. Bekijk hier meer informatie over onze locatie.

Speciaal voor mensen met dementie (PG afdeling) beschikt De Clossenborch over 4 kleinschalige woongroepen. Per woongroep wonen hier 7 of 8 mensen. Wij werken binnen deze groepen met drie verschillende leefmilieus: stimulerend, structurerend en beschermend. In elk leefmilieu wordt op een andere manier omgegaan met structuur, sociale interactie, geborgenheid en dosering van prikkels.

Jouw werkdag
Je start je dienst als MBO verpleegkundige met volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen. Je stelt de bewoner centraal en samen met hem/haar, naasten en andere zorgspecialisten stel je het zorgplan op dat je regelmatig evalueert en organiseert alle daarmee samenhangende ondersteunende (administratieve) werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde!

Over jou
Jouw hart gaat uit naar het verlenen van afgestemde zorg aan onze pg-cliënten waarbij je het unieke in ieder mens ziet. Je weet een omgeving te creëren die hierop aansluit. Je kijkt als verpleegkundige en luistert met aandacht en werkt nauw samen met de cliënt, hun naasten, je collega’s en andere zorgverleners. Het werken en stimuleren van onze pg-cliënten trekt je enorm aan en wellicht heb je daar ook al ervaring mee. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken. Je kunt het overzicht bewaren en prioriteiten stellen in drukke tijden. Je ziet wat nodig is in de dagelijkse zorg en doet al het mogelijke om dit te realiseren. Jij bent proactief en reflectief ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling en ziet het als uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een (zelfstandig)team. Hou jij daarbij van afwisseling en vind je het een uitdaging om samen met het team de cliënt warme en kwalitatief goede zorg te bieden? Dan is de Clossenborch op zoek naar jou. Daarnaast beschik je over het diploma verpleegkundige en ben je inzetbaar in alle voorkomende diensten.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.695,33 - max. € 3.848.27, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast over de functie van MBO verpleegkundige? Solliciteer dan direct met jouw CV.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Ingrid Vos 088-1173700.

Helaas kunnen wij voor deze vacature geen sollicitaties in behandeling nemen van kandidaten die niet in (vaste) dienst willen komen bij Thebe.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

KinderZorg Bijzonder

(Kinder)Verpleegkundige niveau 4 (2 - 28uur)

Zeeland
In overleg
Joris Zorg

Verpleegkundige - Joris Thuis de Kempen

Oirschot
12 - 16 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verpleegkundige oproep kliniek - Tilburg

Tilburg
50 - Oproep / flex uur