zoekt een

Verzorgende IG / Verpleegkundige beademingsafdeling

Gaat jouw Verzorgende- of Verpleegkundige-hart sneller kloppen van het werken in een team waarin je de vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen? Kijk jij graag naar de mens achter de problematiek en geeft het je een kick om bewoners te helpen hun doelen te behalen en het maximale uit de dag te halen?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe Elisabeth wordt specialistische zorg geboden op diverse vlakken. Daarvoor zijn we op zoek naar verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Binnen de muren van deze locatie wonen o.a. cliënten met niet aangeboren hersenletsel, cliënten met een complexe psychogeriatrische zorgvraag en cliënten die afhankelijk zijn van beademingszorg. Dit betekent dat we staan voor een intensieve samenwerking tussen o.a. medewerker, cliënt, familie, specialistische behandelaars en artsen.

Op deze locatie nemen we beslissingen in samenspraak en in afstemming met bewoners en hun naasten volgens het concept ‘Van zorg naar leven’. Bewoners blijven zo het leven leiden dat ze gewend zijn. Dat is het uitgangspunt voor elke vorm van welzijn, zorg en behandeling die wij bieden. We bespreken wat op dat moment de best passende zorg is, waarbij het geluk van de bewoner altijd op nummer 1 staat. We gaan hierbij uit van samenredzaamheid. Waarbij samen staat voor de bewoner, de naasten, medewerkers en vrijwilligers. Bekijk hier (LINK: https://www.thebe.nl/thebe-in-uw-buurt/woonzorgcentra/thebe-elisabeth/) meer informatie over onze locatie.

We bieden samen dagelijks de beste zorg. Je volgt een inwerkprogramma en bepaalt je eigen ontwikkelpad ondersteund door een ontwikkelprogramma binnen Thebe.

Bewoners met specialistische somatiek waaronder beademing wonen binnen Thebe Elisabeth op de afdeling Geeracker C. Hieronder vind je een beschrijving van deze afdeling.

Jouw werkdag
Afdeling Geeracker C

Deze afdeling is een specialistisch complexe somatische afdeling waar 8 cliënten verblijven met diverse (langdurige) problematiek, zoals chronisch progressieve aandoeningen (MS, Duchenne, ALS), Niet Aangeboren Hersenletsel en chronische beademing (invasief en non-invasief). Cliënten wonen in hun eigen zorgappartement waar ze grotendeels zelfstandig wonen, en waar wij de gewenste zorg leveren. De zelfredzaamheid van de cliënt is belangrijk. Alle appartementen hebben wel een spraak luister verbinding.

Tevens is deze afdeling een Zorg Innovatie Centrum (ZIC). Een ZIC is een afdeling waar medewerkers en een relatief grote groep studenten samenwerken, met als doel om zorgverlening, opleiden, leren, innoveren en onderzoeken te combineren en te verbeteren. Doordat er meer studenten op de afdeling zijn is er meer tijd en aandacht voor de cliënt.

Over jou
  • Je bent betrokken, hebt een warm hart en staat klaar om anderen te helpen.
  • Je ziet het als een uitdaging om in een zelfstandig team te werken.
  • Je bent initiatiefrijk, flexibel en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg.
  • Je bent in staat en wordt er blij van om te werken met deze speciale doelgroep.
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende IG-niveau 3 of Zorgkundige (Belgisch diploma).
  • Als verpleegkundige ben je in het bezit van het (MBO of HBO) diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en uiteraard BIG geregistreerd.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.199,49 - max. € 3.575,63, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Saskia Berkers, manager, bereikbaar via het secretariaat op telefoonnummer 088 - 117 1238.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg