zoekt een

MBO verpleegkundige reactiveringsafdeling

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken in een team van fijne collega’s waarin je de vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen? Geeft het je een kick om zorg te bieden aan bewoners en hen daarmee te helpen hun doelen te behalen en het maximale uit de dag te halen? Ben jij een enthousiaste en gedreven MBO verpleegkundige?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe Elisabeth zoeken we MBO verpleegkundigen. In deze functie ben je met je collega’s in een zelfstandig team verantwoordelijk voor de uitvoering van de zorg en de begeleiding van de bewoners. Ook ben je een verbinder die de kwaliteit van zorg samen met je collega’s wil verbeteren.

Thebe Elisabeth is een verpleeghuis dat zich kenmerkt door de specialistische zorg die geboden wordt. Er wonen o.a. cliënten met niet aangeboren hersenletsel, cliënten met een complexe psychogeriatrische zorgvraag en cliënten die afhankelijk zijn van beademingszorg. Dit betekent dat we binnen ons zorgcentrum staan voor een intensieve samenwerking tussen o.a. medewerker, cliënt, familie, specialistische behandelaars en artsen.

We nemen hier beslissingen in samenspraak en in afstemming met bewoners en hun naasten volgens het concept ‘Van zorg naar leven’. Bewoners blijven zo het leven leiden dat ze gewend zijn. Dat is het uitgangspunt voor elke vorm van welzijn, zorg en behandeling die wij bieden. We bespreken wat op dat moment de best passende zorg is, waarbij het geluk van de bewoner altijd op nummer 1 staat. We gaan hierbij uit van samenredzaamheid. Waarbij samen staat voor de bewoner, de naasten, medewerkers en vrijwilligers. Bekijk hier (LINK: https://www.thebe.nl/thebe-in-uw-buurt/woonzorgcentra/thebe-elisabeth/) meer informatie over onze locatie.

We bieden samen dagelijks de beste zorg. Je volgt een inwerkprogramma en bepaalt je eigen ontwikkelpad ondersteund door een ontwikkelprogramma binnen Thebe. Bewoners die kort verblijven doen dat binnen Thebe Elisabeth op afdeling Elzenbosch. Hieronder vind je een beschrijving van deze afdeling.

Op afdeling Elzenbosch kunnen 16 cliënten tijdelijk verblijven. Het is een dynamische afdeling met cliënten met allerlei verschillende zorgvragen. De doelgroep is over het algemeen 65+ en bestaat uit reactivering, overbrugging, observatie, logeer en terminale zorg. De zorgzwaarte is hierdoor varierend van observeren tot gehele overname. Je werkt multidisciplinair aan doelen die wekelijks worden besproken.

Afdeling Elzenbosch
Elzenbosch is ook een Zorg Innovatie Centrum (ZIC), dit houdt in dat er relatief veel leerlingen en stagiaires met verschillende kwalificatieniveaus werkzaam zijn. Hierdoor staat het leren en ontwikkelen centraal, maar ook het coachen hoog in het vaandel. Samen leren, opleiden en ontwikkelen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Je levert een belangrijke bijdrage aan de vakgenoten in spé. Je werkt aan het integreren van de theorie in de praktijk.

Over jou
  • Je bent betrokken en staat klaar om anderen te helpen.
  • Je ziet het als een uitdaging om in een zelfstandig team te werken
  • Je bent in staat en wordt er blij van om te werken met deze speciale doelgroep.
  • Je bent initiatiefrijk, flexibel en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg.
  • Je nieuwe dingen mee ontwikkelt bijv. door deelname aan relevante onderzoeken van universiteiten, ziekenhuizen enz.
  • Je als het moet een stapje extra zet maar ook de rust en het overzicht bewaart.
  • Als verpleegkundige ben je in het bezit van het MBO diploma verpleegkundige niveau 4 en uiteraard BIG geregistreerd.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Saskia Berkers, te bereiken via het secretariaat op telefoonnummer 088 - 117 1238.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Amarant

Persoonlijk Begeleider Wonen NAH

Breda
24 - 28 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime