zoekt een

Senior verpleegkundige

Als senior verpleegkundige ben jij degene, samen met jouw team, die het verschil maakt voor bewoners met NAH (jongeren) of somatische zorgvragen. Je bewaakt het resultaat, de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en voert waar mogelijk verbeteringen door. Je werkt in een zelfstandig team waarbij je nauw samenwerkt met het multidisciplinaire team. Teamleden dragen bij vanuit hun kwaliteiten en jij hebt hierin een coachende rol. De bewoner houdt zelf regie over het eigen leven. En jij levert een bijdrage aan zijn/haar geluk en zinvolle dag.

We houden rekening met de leefomgeving van de bewoner en de toenemende complexiteit van de zorgvragen. We denken in mogelijkheden en kansen en blijven de mens achter de problematiek zien. Want ieder mens is waardevol en welkom.

Dan is dit iets voor jou!
Jouw functie als senior verpleegkundige is een belangrijk onderdeel waarvoor tijd beschikbaar is (gemiddeld 8 uur per week). Je vormt een belangrijke schakel tussen je team en de locatiemanager waarbij je over de grenzen van je team heen kijkt. Tevens ben je actief op zoek naar kwaliteitsverbetering en onderlinge verbinding.

Je werkt op methodische wijze volgens het zorg- en leefplan, binnen de vastgestelde kaders en stelt rapportages op. Je treedt op bij complexere gezondheids-, gedrags- en/of psychische problemen. Naast het uitvoeren van de basiszorg bied jij als senior verpleegkundige ondersteuning en begeleiding aan de bewoner en zijn of haar mantelzorgers. Het begeleiden en overdragen van kennis en vaardigheden aan collega’s behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan nieuwbouwproject voor deze locatie. In de nabije toekomst zijn er meerdere werkgroepen waarbij de senior verpleegkundige aan kan sluiten om vanuit kennis en kunde een bijdrage te leveren.

Over jou
  • Ben je een ervaren MBO of HBO verpleegkunde?
  • Beschikbaar voor minimaal 28 uur en maximaal 36 uur per week. Werkdagen in overleg waarbij de zwaarte overdag ligt van maandag tot en met vrijdag;
  • Bezit je coachende kwaliteiten en vind je het een uitdaging om zaken op poten te zetten;
  • Haal je een kick uit het bouwen van goed functionerend team;
  • Ben je gepassioneerd om collega’s professioneel te coachen vanuit gelijkwaardigheid;
  • Voel je je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van zorg in een vernieuwende omgeving;
  • Ben je enthousiast om kennis te delen en over te brengen aan collega’s, stagiaires en leerlingen

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 4.264,33, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Meer weten? Ben je enthousiast over de functie van senior verpleegkundige?
Solliciteer dan direct via onderstaande button met CV en motivatiebrief.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Saskia Berkers, locatiemanager Thebe Elisabeth. Hij is bereikbaar via het secretariaat op telefoonnummer 088 – 117 1238.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

HBO verpleegkundige Orthopedie

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Meeting Care Thuiszorg

HBO-verpleegkundige (wijkverpleegkundige)

Tilburg
In overleg