zoekt een

Coördinerend verzorgende IG in de wijk (oproep-/ invalkracht)

Vind jij het leuk om als coördinerend verzorgende IG ons buurtteam in de weekenden, vakanties e/o piekmomenten te ondersteunen? Heb je een diploma verzorgende IG of ben je (derdejaars) student en/of bijna afgestudeerd?

Dan is dit iets voor jou!
Team Goirle/Riel is op zoek naar een coördinerend verzorgende IG in de wijk als oproep-/ invalkracht. Het werken in dit team is erg uitdagend en variërend. Het grootste gedeelte van je werkzaamheden voer je uit in Goirle en een klein gedeelte in Riel.

Als verzorgende IG stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten. Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Kortom, jij doet als verzorgende IG werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

Jouw werkdag
Werken bij team Goirle/Riel betekent dat je samen werkt met collega´s en andere disciplines, zodat de cliënt zolang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. De cliënt behoudt natuurlijk zelf de regie. Zorg verleen je als verzorgende IG vanuit je hart, met een lach en een traan op zijn tijd. Om 7.30 uur stap je op de fiets of auto en gaat op weg naar meneer Heesterbeen om hem te helpen met opstaan en zijn persoonlijke verzorging. Ook heb je een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional. Tijdens je route plan je een moment om wat te eten en ga je hierna weer op weg naar je volgende cliënten, zoals mevrouw Ter Berg, zij is slecht ter been en heeft extra begeleiding nodig. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven. Tot slot heb je toevallig deze middag nog een werkoverleg met het team, je bent weer helemaal bij. Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

‘Aandacht, liefde en humor zijn de belangrijkste ingrediënten voor goede zorg!’ Liesbeth, werkt als wijkverpleegkundige bij ThebeOver jou
  • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel;
  • Je weet om te gaan met onverwachte situaties;
  • Je kunt je goed inleven in een ander;
  • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG of een derdejaars student verzorgende IG, MBO VP of HBO VP en/of bijna afgestudeerd;
  • Je bent flexibel en bereid om weekenden te werken.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.461,95 - max. € 3.417,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Karin de Bruin 06-46 72 52 18.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Gaby Meijer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures